Costume (Denmark)

JEG ER KAEMPE FAN AF HAIR VOLUME GUMMIES!

Kristina er 35 år og arbejder som projektled­er. –Jeg har tidligere brugt masser af penge på de dyres e shampooer, ordi jeg gerne ville have mere fylde i mit hår. Lige nu ager jeg Hair Volume™ Gummies hver dag. Jeg er vild med de laekre gummies.

-

Kristina har i mange år vaeret ked af sit hår. Jeg har brugt rigtig mange penge på de dyreste shampooer, fordi jeg gerne ville have mere fylde i mit hår, og jeg var frustreret. Tilfaeldig­t laeste jeg om Hair Volume™ Gummies i et ugeblad, og besluttede mig for at prøve dem. Jeg var vild med ideen om, at tage gummies med aeble og biotin til et normalt håret. Biotin bidrager til at vedligehol­de et normalt hår.

HAR SVAERT VED AT SLUGE PILLER

–Jeg begyndte også at tage disse laekre Hair Volume™ Gummies, fordi jeg er virkelig dårlig til at sluge piller. For mig er det perfekt, at jeg nu kan tygge mig til et tilskud af biotin og zink der bidrager til at vedligehol­de et normalt hår. Samtidig smager de helt fantastisk af aeble.

MEGET TILFREDS

–Jeg har spist 2 gummies hver dag i en måned nu, det er faktisk lidt blevet min daglige forkaelels­e, og jeg er meget tilfreds. Jeg kan rigtig godt lide tanken om, at jeg ikke kun plejer mit hår udefra, men også tager et dagligt tilskud for at vedligehol­de et normalt hår indefra.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark