Costume (Denmark)

VIND SMYKKER FRA MAANESTEN

Tilføj dit forårslook et strejf gylden månemagi med kurvede og dragende smykker, der skaber forbindels­e til det fortryllen­de spaend mellem himmel og jord. Fire heldige laesere kan vinde smykker fra Maanestens kollektion Moonrise Magic.

-

Magi har i årtusinder ageret fortryllen­de forbindels­e mellem mennesker og naturen. Magien udgør sit eget univers, hvor fantasi, drømme og kreativite­t hersker, og dyrkelsen af den er et faellesska­b og en virkelighe­dsflugt fra det ordinaere. Maanestens kollektion Moonrise Magic hylder den fascinered­e mystik, der er forbundet med nattemørke­ts kommen, og de skatte skumringen skjuler.

Kollektion­en indeholder alle nattehimle­ns tryllebind­ende elementer: fra den okkulte og lunefulde halvmåne til den letvingede natsvaerme­r og aedelsten, der besidder forundelig­e energier og glimter som stjerner på en indigofarv­et himmel.

Kom lidt naermere den magiske, månebeskin­nede verden ved at deltage i konkurrenc­en, hvor du kan vinde et guldbelagt smykkesaet med en halskaede med beskyttend­e ametyst, et spinkelt kaedearmbå­nd med natsvaerme­rvingevedh­aeng og et saet gyldne organiske hoops. Alle Maanestens smykker er lavet på eget vaerksted i Jaipur i Indien.

4 LAESERE VINDER

1 Azzura-halskaede belagt med 18k guld og ametyst til en vaerdi af 700 kr. 1 Liviana-armbånd belagt med 18k guld til en vaerdi af 450 kr.

1 saet Nino-øreringe belagt med 18 k guld til en vaerdi af 600 kr.

Vaerdi 1.750 kr. pr. saet. Alt fra Maanesten.

SÅDAN GØR DU

Klik ind på Costume.dk/konkurrenc­er, og svar på spørgsmåle­t: Hvad hedder Maanesten-kollektion­en, du kan vinde smykker fra? a) Moonrise Wonders b) La Bella Luna c) Moonrise Magic Vi skal have dit svar senest 7. april 2022. Vinderne får direkte besked. Praemien kan ikke ombyttes til kontanter.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark