Costume (Denmark)

MIT NYE HEMMELIGE VÅBEN MOD RYNKER

Janne har taget de nye Collagen Shot™ hver dag i 2 måneder. –Det er helt sikkert blevet min daglige dosis skønhed! Jeg får masser af kollagen, det smager skønt og min hud ser fantastisk ud. Det er perfekt og fungerer SÅ godt!

-

Janne er 49 år, og kaemper med alderstegn. –Jeg søger al den naturlige hjaelp, jeg kan få, til at holde min hud smuk, elastisk og fri for rynker. Jeg har brugt Collagen Shot™ med hydroliser­et maritim kollagen i 2 måneder nu, og det er blevet mit nye hemmelige våben mod synlighede­n af rynker.

Let at tage

–Det er utrolig let at tage, og det er bare én om dagen. Collagen

Shot er pakket i praktiske små poser, og du river bare toppen af og tager den. Dejligt og let. Personligt elsker jeg smagen af baer. Et lille tip er, at stille dem i køleskabet.

Fantastisk hud

–Jeg føler, at min hud ser sund og smuk ud, den føles elastisk, og jeg har fået et mere glat og jaevnt udseende, da kollagen mindsker synlighede­n af rynker og støtter hudens elasticite­t. Jeg ser friskere ud om morgenen. For en, der er på vej mod 50, vil jeg ganske enkelt tage den hjaelp, jeg kan få, og Collagen Shot har helt sikkert hjulpet mig. Jeg føler, at min hud ser fantastisk ud.

Hvad er hydrolyser­et kollagen, og hvad kan det gøre for din hud?

Kollagen er et vigtigt protein i kroppen og en uundvaerli­g byggesten for muskler, knogler, hud, sener og blodkar. Kollagen udgør omkring 75 % af vores hud – det største organ i kroppen. Hydrolyser­et betyder, at kollagen er nedbrudt i opløselige aminosyrer.

Uanset hvordan vi lever mister vi kollagen i huden med alderen, og dermed spaendstig­heden i huden som føles slap, rynket og mindre elastisk. Ved at tilføre kroppen et dagligt tilskud kollagen forbedres hudens elasticite­t og du modvirker synlighede­n af rynker og fine linjer.

Her køber du Collagen Shot™

Collagen Shot kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online www.newnordic.dk. Ved spørgsmål, ring til New Nordic på 46 33 76 00.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark