Costume (Denmark)

DAGE I SOLEN

-

Hvidt sand, siv, der danser i vinden, og Vesterhav, så langt øjet raekker. Pak strandtask­en, og besøg en af Danmarks laekreste strande.

LAKOLK STRAND

Gå en tur i det hvide sand, dyp dig i det friske saltvand, og nyd udsigten over det blå Vesterhav på Lakolk Strand på Rømø, der er en af Europas bredeste sandstrand­e. Du kan også prøve kraefter med at surfe på Vesterhave­ts bølger.

Lakolk strand

GUDMINDRUP STRAND

Leder du efter den perfekte danske badestrand, skal du tage til Gudmindrup Strand. Tilbring en varm sommerdag på den brede sandstrand, hvor sivene danser i vinden, med en god bog og en masse solcreme. Strandvej 59

SKAGEN SØNDERSTRA­ND

Skagensmal­erne fandt inspiratio­n til deres malerier på Skagen Sønderstra­nd, hvor du kan falde til ro i de idylliske omgivelser med udsigt til Kattegat på den ene side og gule Skagenshus­e med stråtag på den anden. Østerbyvej

HORNBAEK STRAND

Midt på den brede sandstrand i Hornbaek finder du en hyggelig café, hvor du kan nyde alt lige fra is til kolde drinks, og stedet tilbyder også udlejning af paddleboar­ds, man nemt kan hive med i vandet. Nyd solnedgang­en på stranden med mad fra Street Food-markedet Det Fedtede Hjørne, der ligger et lille øjeblik fra stranden.

Hornbaek Strand

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark