Costume (Denmark)

4 GODE VANER, DER GØR UNDERVAERK­ER FOR DIN HUD

Gode plejerutin­er er en selvfølge, når det gaelder dit ansigt. Men hvad med din krop – som jo sjaeldent får samme opmaerksom­hed – selvom den er mindst lige så vigtig? Her får du fire gode råd, der kan gøre undervaerk­er for din krop.

-

1. VAELG DE RIGTIGE INGREDIENS­ER

Når du taenker hudpleje, falder tankerne naturligt på dit ansigt, men ved du også, hvad din kropspleje bør bestå i? Vil du gøre noget godt for din hud, bør du gå efter produkter med et højt indhold af aktive ingrediens­er som eksempelvi­s niacinamid, hyaluronsy­re, vitaminer, naturlige olier og aloe vera. De aktive ingrediens­er er nemlig grundstene­ne i god hudpleje og sikrer en reel og synlig effekt.

2. FUGT HVER DAG

Huden har brug for fugt – hver dag. Når du tilfører fugt, forbliver huden sund og staerk, og samtidig reducerer du sandsynlig­heden for at udvikle tør eller uren hud. Men fugt er ikke nok i sig selv, og derfor er det vigtigt at vaelge fugtgivend­e produkter med plejende egenskaber som inulin, hyaluronsy­re, naturlige olier og sheasmør. Døjer du med uren hud eller rødme og irritation, kan du med fordel vaelge produkter, der indeholder niacinamid, da det forbedrer hudens elasticite­t og har anti-inflammato­riske egenskaber.

3. EKSFOLIÉR

Huden har brug for en effektiv bodyscrub, der renser, opfrisker og gør huden glat. Gå efter en bodyscrub, som er rig på naturlige ingrediens­er, der effektivt, men skånsomt, fjerner snavs og døde hudceller – uden at fjerne hudens naturlige olier. Ved at eksfoliere kroppen 2-3 gange om ugen har din bodylotion nemmere ved at traenge ind og skabe resultater. Derudover er det også saerligt godt at eksfoliere kroppen om sommeren, hvor huden skal vaere mere modtagelig over for solen, da det kan afhjaelpe, at huden begynder at skalle.

4. UNDGÅ (ALT FOR) VARME BADE

De fleste af os kan godt lide et dejligt langt og varmt bad. Desvaerre er de lange bade med til at udtørre huden og fjerne dens naturlige olier og fedtstoffe­r. Derfor er det en god idé at skrue ned for varmen og op for hastighede­n, så du ikke står under det brandvarme vand i for lang tid. Husk altid at fugte huden med en god og naerende bodylotion, efter at du har vaeret i bad. På den måde giver du huden naering og beskyttels­e, så den er klar til resten af dagen.

 ?? ?? Relevants Multi-Treating Body Exfoliator er rig på økologisk aloe vera, glycerin og blåbaereks­trakt, samt siciliansk­e lavasten, der effektivt men skånsomt fjerner snavs og døde hudceller – uden at fjerne hudens naturlige olier.
Relevants Multi-Treating Body Exfoliator er rig på økologisk aloe vera, glycerin og blåbaereks­trakt, samt siciliansk­e lavasten, der effektivt men skånsomt fjerner snavs og døde hudceller – uden at fjerne hudens naturlige olier.
 ?? ?? Giv huden fugt med Relevants populaere Deep Moisturizi­ng Body Lotion, der er nomineret til Best Body Care Product ved Danish Beauty Award 2022.
Giv huden fugt med Relevants populaere Deep Moisturizi­ng Body Lotion, der er nomineret til Best Body Care Product ved Danish Beauty Award 2022.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark