Costume (Denmark)

Model Flame Faire

Et smukt vintage fund, en bog om kaerlighed og en trofast lipgloss. Det ønsker den 22-årige model Flame Faire sig til sin sommer

-

1. “La Manso laver de smukkeste ringe. De ligner ikke alle andre ringe og er en god måde at få noget farve ind i et outfit på.”

LA MANSO 580 kr.

2. LA MANSO fra 350 kr.

3. “En ting, man altid finder i min taske, er min Fenty Lipgloss.”

FENTY BEAUTY BY RIHANNA Gloss bomb universal lip luminizer 190 kr.

4. “Jeg er begyndt at interesser­e mig mere for interiør og har forelsket mig i denne vintage lampe lavet af Viktor Berndt.” VIKTOR BERNDT 6.490 kr.

5. “Min favorit-designer for tiden er Glenn Martens – jeg elsker hans måde at udtrykke sig på via sine design for både Jean Paul Gaultier, Y/project og Diesel.”

Diesel PF22

6. “Jeg ønsker mig A return to love af Marianne Williamson. Hun er vildt inspireren­de, og bogen har et godt budskab.” A RETURN TO LOVE af Marianne Williamson 225 kr.

7. “Der er intet som en god parfume, og denne fra Cartier har en staerk duft, der er ret unik.” CARTIER La Panthère eau de parfum 465 kr.

8. “Jeg har altid vaeret meget betaget af smukke landskaber og drømmer om en tur til Amalfikyst­en i Italien.”

9. “Augustinus Baders The Body Oil giver den mest perfekte glød og liv til huden.”

AUGUSTINUS BADER 225 kr.

10. “Jeg elsker store øreringe og har derfor holdt øje med disse vintage Christian Dior-øreringe. Jeg er normalt mest til sølvsmykke­r, selvom guld egentlig klaeder mig bedre.”

CHRISTIAN DIOR 1.780 kr.

11. “Mit naeste køb er natkjolen fra La Perla. Jeg render tit rundt i silkenattø­j derhjemme, og bronzefarv­en er så flot.”

LA PERLA 4.350 kr.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark