Costume (Denmark)

Sommer skøn

Nostalgisk duft, enkle sommernegl­e og saeberne, der er så fine, at man (naesten) ikke naenner at bruge dem, er en del af skønhedsre­daktør Marie Alkestrups sommer.

-

“Hos danske Mellow Mind finder du håndlavede saebebarer til krop og hår samt de sødeste muslingefo­rmede håndsaeber, der gerne må flytte ind på mit badevaerel­se.”

MELLOW MIND Musling beige clay soap/geranium, 45 kr.

“Jeg drømmer om en enkel sommermani­cure a la denne lavet af danske Lenny Nails.” @lennynails_eb

 ?? ?? “Med makeuparti­st Gucci Westmans Lip suede kan jeg blande mig frem til den perfekte Marie-nuance, som matcher min egen laebefarve.”
WESTMAN ATELIER
Lip suede les nudes hos I Love Beauty, 675 kr.
Jeg elsker Costume solbriller­ne, som du får med magasinet denne gang - isaer de røgfarvede, som passer så fint til min hårfarve.
“Daisy-duften fra Marc Jacobs er ren nostalgi, og den nye Daisy Skies dufter af sødmefuld sommer.” MARC JACOBS Daisy skies, 620 kr.
“Med makeuparti­st Gucci Westmans Lip suede kan jeg blande mig frem til den perfekte Marie-nuance, som matcher min egen laebefarve.” WESTMAN ATELIER Lip suede les nudes hos I Love Beauty, 675 kr. Jeg elsker Costume solbriller­ne, som du får med magasinet denne gang - isaer de røgfarvede, som passer så fint til min hårfarve. “Daisy-duften fra Marc Jacobs er ren nostalgi, og den nye Daisy Skies dufter af sødmefuld sommer.” MARC JACOBS Daisy skies, 620 kr.
 ?? ?? “Loewe har lavet stilettern­e, der med haele formet som saebebarer og små neglelakke­r taler til enhver skønhedsen­tusiast.” SKO Loewe pr. stk. 6.600 kr.
“Loewe har lavet stilettern­e, der med haele formet som saebebarer og små neglelakke­r taler til enhver skønhedsen­tusiast.” SKO Loewe pr. stk. 6.600 kr.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? “Drømmer om at saette strandhåre­t med denne gule frotté-scrunchie fra Prada.”
PRADA
hos Mytheresa.com 1.700 kr.
“Drømmer om at saette strandhåre­t med denne gule frotté-scrunchie fra Prada.” PRADA hos Mytheresa.com 1.700 kr.
 ?? ?? “Drunk Elephant er endelig kommet til Danmark, og jeg er allerede meget glad for deres ansigtsoli­e af koldpresse­t maruela-frugt.”
DRUNK ELEPHANT
Virgin marula luxury facial oil, forhandles eksklusivt hos Sephora, 589 kr.
“Drunk Elephant er endelig kommet til Danmark, og jeg er allerede meget glad for deres ansigtsoli­e af koldpresse­t maruela-frugt.” DRUNK ELEPHANT Virgin marula luxury facial oil, forhandles eksklusivt hos Sephora, 589 kr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark