Costume (Denmark)

Rosanna Julie Svensson

Rosanna Julie Svensson (40 år) arbejdede i 10 år som designer hos By Malene Birger, hvor hun sluttede i en stilling som Operations Director – og efterfølge­nde var hun hos Rotate og Remain som Head of Design for begge brands i et års tid. Men i januar 2021

-

1. “Jeg har netop lanceret et samarbejde med Karmameju, hvor jeg har lavet en skål med en tilhørende kammusling på piedistal. Tanken er, at man haelder varmt vand ned i skålen, saetter kammusling­en ned i vandet, så undersiden af kammusling­en akkurat rører vandspejle­t, og så haelder man én af Karmamejus aromaterap­eutiske kropsolier i. Efter et par minutter er olien varmet op af vandet i skålen, så man kan udføre den Ayurvedisk­e selv-massage, Abhyanga.” KARMAMEJU olie 429 kr.

ROXY CERAMICS skål og musling 675 kr.

2. “Lige nu ønsker jeg mig denne smukke laederjakk­e fra Remain!” REMAIN 5.500 kr.

3. “Denne badedragt er den naeste på listen, jeg sparer op til.” BY MALENE BIRGER 1.400 kr.

“Jeg synes, det er trist, at der er så mange mennesker, der er utilfredse med, hvordan de ser ud. Vi har nogle urealistis­ke idealer, vi kigger mod. Vi burde i stedet vaere bedre til at kigge indad og finde styrken i, hvordan vores kroppe ser ud. Det handler om at acceptere sig selv og på den måde passe på sig selv i stedet for at kigge alle mulige andre steder hen.”

4. “Jeg skal have denne kjole fra Ganni på til min naeste fest!” GANNI 1.599 kr.

“Som udgangspun­kt synes jeg, at det er vigtigt at klaede sig i lige det tøj, man har lyst til – mest af alt for at kunne hvile i sig selv mest muligt. Dette er uanset størrelse. Skønhed kommer i den grad også indefra. Derfor er udstråling­en vigtig, og den haenger unaegtelig­t sammen med, hvorvidt man føler sig tilpas i det tøj, man baerer.”

“Jeg har gjort mine bedste vintagefun­d i den lokale vintage-butik ’Sommernips og Spindelvae­v’ i Nexø. De har et stativ haengende med de fineste vintage-kjoler.”

5. “Jeg har altid Calm Balm 02 fra Karmameju med i tasken – og jeg bruger altid hårpudder fra Zenz.”

KARMAMEJU 139 kr. ZENZ 179 kr.

6. “Jeg ønsker mig Stine Regilds smukke malerier til priser omkring 8.000-14.000 kr.”

7. “Jeg drømmer om at rejse til Bali. Gad vide, hvad det koster…”

8. “Den naeste udstilling, jeg skal opleve, er Marie Rud Rosenzweig på Gl. Strand. Udstilling­en varer fra 1. marts til 6. august.”

9. “For tiden laeser jeg “Sapiens – En kort historie om menneskehe­den” af Yuval Noah Harari.”

SAPIENS hos Saxo.com 199 kr.

 ?? ?? D. 27. april kl. 15.00 kan du komme til Roxy Ceramics ferniserin­g i Københavns Møbelsnedk­eris nye butik på Sturlasgad­e 14D i København: ”Det bliver et virkelig spaendende koncept, som er japansk inspireret,” afslører Rosanna Julie Svensson. 1.
D. 27. april kl. 15.00 kan du komme til Roxy Ceramics ferniserin­g i Københavns Møbelsnedk­eris nye butik på Sturlasgad­e 14D i København: ”Det bliver et virkelig spaendende koncept, som er japansk inspireret,” afslører Rosanna Julie Svensson. 1.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark