Costume (Denmark)

GENEVIEVE SZTUK

Modeassist­ent, 28 år

-

“I min tid som modeassist­ent på Costume har jeg laert, at jeg ikke skal holde mig tilbage med at give min mening til kende. Udfaldet af mit arbejde bliver stort set altid bedre, når vi snakker om og diskuterer emner her på redaktione­n – og på den måde får vores laesere det bedst mulige indhold med interessan­te vinkler. Jeg er blevet betroet stort ansvar fra day one, hvilket har vaeret rigtig fedt og udfordrend­e.”

“Jeg synes, at det er utrolig relevant, at vi saetter fokus på sanser i dette nummer. Vores sanser er nemlig fundamenta­le, når det kommer til at forstå os selv og omverdenen. De fem sanser bliver stimuleret hele tiden og har effekt på vores velvaere og trivsel. Dertil kommer den sjette sans, som jeg anser for en udefinerba­r ledende kraft, som hjaelper mig i forskellig­e situatione­r. Den sjette sans oplever jeg som min helt naturlige intuition, og den bruger jeg ofte til at vurdere, hvordan jeg skal handle i en given situation.”

Jeg er meget visuel og optaget af farver. For mig er det vigtigt, at jeg er omgivet af farver og kunst, der har en positiv effekt på mit humør og velvaere. Jeg er af den overbevisn­ing, at farver kan skabe en bestemt stemning og sindstilst­and, og derfor er farverne i mit hjem nøje udvalgt. Mit sovevaerel­se er f.eks. rødt, da det er en farve, som giver mig tryghed og varme – jeg får fornemmels­en af, at rummet giver mig et kram, og hvad mere kunne man ønske sig, når man skal laegge sig til at sove. Min stue er blå, og denne farve finder jeg meget beroligend­e og forfrisken­de. Jeg synes derfor, det er det mest perfekte sted at starte min dag, da det giver mig god energi.”

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark