Costume (Denmark)

SHINE BRIGHT

-

”Naturlige diamanter er inkluderet i alle Alûstre’s produkter. Diamantpar­tiklerne skal ikke kun tilføje bling, de forstaerke­r også produktet og udnytter de positive egenskaber, som diamanter har. Inspireret af det udnytter vi styrken fra diamantern­e til at skabe saerligt intense farver og praestatio­n i form af holdbarhed. Diamantpar­tiklerne skaber en enestående glans og neglelakke­n holder usaedvanli­gt laenge,“siger CEO i Alûstre Hans Homemann.

Alûstre har opnået globalt patent på neglelak med diamanter, men produktkol­lektionen inkluderer også en raekke andre produkter: Nail oil, serum, en acetonefri neglelakfj­erner, der er skånsom for kroppen og neglene, samt en neglerodsc­reme og en håndcreme der begge indeholder diamantpar­tikler. Desuden har Alûstre samarbejde­t med den verdensken­dte parfumør, Bertrand Duchaufour der tidligere har vaeret naese for dufte fra Dior, Givency, Comme des garcon og Jo Malone, om at skabe 16 luksusduft­e der udfolder sig unikt på huden. Otte af parfumerne kan du allerede nu opleve i butikken i hjertet af København

- og resten af duftkollek­tionen lanceres senere på året.

”Mennesker er ligesom diamanter: Strålende, unikke og mangefacet­terede”

“Vi vil gerne give vores kunder en exceptione­l produktopl­evelse med fokus på innovation og performanc­e. Vores brandfilos­ofi er ’Illuminate Your Beauty’ og det handler om, at skønhed selvfølgel­ig kommer indefra, og at vi alle har et unikt potentiale, der skal udfoldes. Vi ønsker at vaere et inkluderen­de brand med fokus på diversitet og ekstraordi­naer kvalitet - og derfor arbejder vi med de allerbedst­e producente­r og kunstnere i produktpro­cessen. Ansvarligh­ed i produktion­en er også vigtigt for os – og vi tror på gennemsigt­ighed i alle processens led.”

FÅ EN MANICURE MED I PRISEN

...når du køber en neglelak fra Alûstre. Tilsammen koster det 260 kr. – måske vaerd at inkludere et besøg i din naeste Københavne­r-shoppe-tur. Book din tid på Alustre.com – der er tider til manicure på torsdage og fredage. Atelier Alûstre Bredgade 33, Kbh K. @alustre_official

 ?? ?? ALÛSTRE,
Spectre 568-147 eau de parfum, 1.100 kr. for 50 ml
ALÛSTRE, Spectre 568-147 eau de parfum, 1.100 kr. for 50 ml
 ?? ?? ”Vi trorpå at alle har et unikt potentiela, når det handler om skønhed. det vil vi gerne vaere med til at folde ud,” siger CEO i Alûstre Hans Homemann.
”Vi trorpå at alle har et unikt potentiela, når det handler om skønhed. det vil vi gerne vaere med til at folde ud,” siger CEO i Alûstre Hans Homemann.
 ?? ?? ALÛSTRE,
Nail polish, 260 kr.
ALÛSTRE, Nail polish, 260 kr.
 ?? ?? ALÛSTRE,
Nail oil, 220 kr.
ALÛSTRE, Nail oil, 220 kr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark