Costume (Denmark)

FOMO Call kan skaffe DINE DRØMMEKØB

- TEKST Marie Ølsted Goltermann

… også den Chaneltask­e, der blev udsolgt laenge før, vi nåede at spare op til den. For få måneder siden var Martina Harts på vej tilbage fra barsel til sit job som farmaceut. Det havde hun egentlig ikke så meget lyst til. Istedet skabte hun sin egen butik - og under navnet ‘Fomo Call’ skaffer hun dit naeste drømmekøb. I langt de fleste tilfaelde også selvom det er udsolgt.

“Da jeg i starten af året var på barsel med min anden søn, kunne jeg maerke, at jeg havde meget lidt lyst til at komme tilbage til mit arbejde som farmaceut på apoteket.

21. Februar kl. 00.59 sendte jeg min første DM (Direct Message) til en personlig shopper i USA, fordi jeg blev ved med at vende tilbage til hendes profil. Ikke fordi hun skulle købe noget for mig – egentligt skulle hun købe mig.

‘Har du brug for én der kan finde sager i Skandinavi­en?’ skrev jeg. Kort efter sendte hun mig 4 billeder af items, jeg skulle finde til nogle af hendes kunder.

Et af billederne var de såkaldte CC wide leg jeans fra Chanel, som jeg godt vidste, var super eftertragt­ede fra det øjeblik, de blev vist på catwalken. Og så gik jeg bare igang. De jeans skulle skaffes.

Jeg gik i gang med at ringe til samtlige Chanelbuti­kker i Europa, og fik endelig besked om, at jeans’ene måske var tilgaengel­ige i butikken i Marbella. Jeg tog chancen og købte en flybillet. Og så måtte jeg saette min lid til mine overtalels­esevner, for jeg fandt hurtigt ud af, at det faktum, at en vare findes i Chanel-butikken bestemt ikke er det samme som, at du kan købe den. Men jeg gav ikke op – jeg brugte for ekempel halvanden time på at tale med Chanels kundeservi­ce alene. Og efter utallige telefonopk­ald, sms’er og besøg i butikken, kunne jeg flyve hjem med jeans’ene. Og indsatsen var i den grad det hele vaerd.

Jeg spekulerer på, hvor jeg ville vaere i dag, hvis jeg ikke havde fundet dem – nok ikke her. Men jeg kunne fortaelle min Instagram-ven fra USA, at jeg havde varerne til hendes kunder, og så var vi i gang.

En typisk arbejdsdag starter med, at jeg om morgenen arbejder for mine europaeisk­e kunder i Portugal, Spanien, Norge og Tyskland. Så rykker jeg videre til Dubai og Qatar. Kl. 16 dansk tid starter jeg med mine kunder i New York, fortsaette­r til Los Angeles som jeg arbejder med indtil omkring midnat dansk tid. Her vågner mine australske kunder, og dem arbejder jeg med indtil kl. 4-5 om morgenen.

Jeg sover i øjeblikket mest fra 6-10, det må jeg indhente senere i livet.

Jeg er nødt til at vaere tilgaengel­ig på diverse kommunikat­ionsplatfo­rme, det meste af døgnet. Her er mine kunder – og det er selvfølgel­ig super vigtigt for mig, at mine kunder oplever, jeg er der for dem, når de har brug for det.

Tillid er altafgøren­de for at min forretning kan fungere.

Jeg elsker, hvad jeg laver, og jeg elsker at hjaelpe mine kunder med at finde noget, de virkelig ønsker. Jeg tror, at det, der gør min forretning så speciel, er min timing, held og aerlighed. Jeg ved, at netop de tre evner har bragt mig her, hvor jeg er i dag – og så elsker jeg, at jeg har skabt min egen butik: Jeg så et hul i markedet og har nu Danmarks første globale sourcingfi­rma.

Jeg nyder at se mine glade kunder, når jeg har fundet praecis det, de har ønsket sig – og ikke selv har kunnet få fat i. Jeg elsker også at shoppe – og nu er det mit job og taenk, at dét kunne blive min vej ud af apoteket.”

”Jeg køber aldrig til lager, og jeg videresael­ger aldrig saerligt eftertragt­ede varer med henblik på ekstra fortjenest­e. Min butik er baeredygti­gt på den måde, at jeg som udgangspun­kt først køber et produkt, når det er efterspurg­t.”

 ?? ?? ... og sommerensh­otteste ballerinas­ko, også fra Chanel. Tasken fra Chanel, som rigtig mange ønsker sig. Hermès er et af de brands, der er mestre i at skabe items som bliver udsolgt i en fart. Fomo Call er Maritina Harts ret nye virksomhed, der kan hjaelpe dig med at finde ’the one that got away’ – altså i forhold til modedrømme­køb.
... og sommerensh­otteste ballerinas­ko, også fra Chanel. Tasken fra Chanel, som rigtig mange ønsker sig. Hermès er et af de brands, der er mestre i at skabe items som bliver udsolgt i en fart. Fomo Call er Maritina Harts ret nye virksomhed, der kan hjaelpe dig med at finde ’the one that got away’ – altså i forhold til modedrømme­køb.
 ?? ?? Chanels nye logojeans er ét af de items, Fomo Call allerede nu modtager ’requests’ på. De bliver mindst ligeså popuaere som logo-jeans’ene fra sidste saeson. Også selvom de koster omkring 15.000 kr. Hver dag tikker 10-15 billeder ind i Fomo Calls indbakke på instagram. Det er billeder af de items, som kunderne ønsker sig. De hvide sneakers er super efterspurg­te lige nu. Det var imens Martina Harts var på barsel med sin nu 1 år gamle søn Vasil, at hun besluttede, at hun ’ikke skulle tilbage på apoteket.’ Her var hun famaceut – i dag rejser hun rundt i Europa og skaffer drømmekøb til kunder både i Danmark og resten af verden. Nogle af de mest eftertragt­ede varer fra Chanel, når aldrig ud i butikkerne. De saelges direkte til de bedste kunder – og én af dem er Martina Harts, der står bag Fomo Call.
Chanels nye logojeans er ét af de items, Fomo Call allerede nu modtager ’requests’ på. De bliver mindst ligeså popuaere som logo-jeans’ene fra sidste saeson. Også selvom de koster omkring 15.000 kr. Hver dag tikker 10-15 billeder ind i Fomo Calls indbakke på instagram. Det er billeder af de items, som kunderne ønsker sig. De hvide sneakers er super efterspurg­te lige nu. Det var imens Martina Harts var på barsel med sin nu 1 år gamle søn Vasil, at hun besluttede, at hun ’ikke skulle tilbage på apoteket.’ Her var hun famaceut – i dag rejser hun rundt i Europa og skaffer drømmekøb til kunder både i Danmark og resten af verden. Nogle af de mest eftertragt­ede varer fra Chanel, når aldrig ud i butikkerne. De saelges direkte til de bedste kunder – og én af dem er Martina Harts, der står bag Fomo Call.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark