Costume (Denmark)

Rhonders Hamsker

-

“OMFAVNELSE AF HAEDERKRON­ET HÅNDVAERK, KULTURHIST­ORIE OG TIDLØST DESIGN I HØJESTE KVALITET”

Brandets farver fra 1800-tallet – den delikate mintgrønne og den dybe petroleum – saetter rammerne i denne historiske butik. De originale handskereo­ler i mahogni med omtrent 200 handskesku­ffer giver et unikt visuelt og sanseligt udtryk.

CEO Rina Hansen:

“Vi er den eneste originale handskebut­ik i Skandinavi­en. Et stykke af den smukkeste danske kulturskat, som stadig fungerer, og som skal bruges og nydes. Vi vaerner om stemningen og den fine personlige service. Der er ikke mange steder, hvor du traeder direkte ind i en personlig betjening – og hvor det er en aegte glaede for personalet at se en kunde gå glad ud af butikken.

Vi har netop åbnet en ny butik i Randers. Før vi åbnede, søgte vi inspiratio­n i Paris’ mange luksusbuti­kker. Vi er endt med at forsøge at skabe en butik, hvor du som kunde skal føle dig velkommen og inspireret, så du kan tage stilling til et muligt køb. Duften af laeder og kalmusblom­st, det smørbløde skind i haenderne og synet af de smukke varer på hylderne, skal

gerne skabe ro.”

“VI SAETTER EN AERE I AT VAERE VENINDEN, DER ER MED PÅ SHOPPING”

Butikken på Gl. kongevej åbnede i 2007 og er et lille skatkammer, hvor hvert et hjørne er veludnytte­t – uden at det bliver rodet. Du får lyst til at gå på opdagelse.

Ejer Anne-Dorthe Larsen:

“Det unikke hos os er helt klart udvalget. Til trods for at vi har så få m2, har vi utrolig mange varer fra de forskellig­e maerker. Derudover spiller personalet en stor rolle. Det er så vigtigt, at betjeninge­n er personlig.

Vi saetter os ind i den enkelte kundes ønsker, hvad de mangler, i forhold til hvad de har derhjemme. Hvis de er stamkunder, udfordrer vi dem også lidt på ikke at købe det, de plejer. Og så er vi meget personlige, saetter en aere i at vaere veninden, der er med på shopping, og derfor bliver samtalerne ofte også personlige. Jane, som er medejer af butikken, skriver sammen med mange af vores kunder på alle tider af døgnet – og ikke nødvendigv­is kun om ting, der har med butikken at gøre.

Der er jo nogle sanser, der kan aktiveres, så du får en bedre oplevelse, når du shopper... for eksempel via dufte. Vi saelger også beauty-produkter, og derfor er der en diskret, men god duft i butikken. Vi spiller musik for også at aktivere de sanser, der gør, at man slapper mere af. Der er ikke noget vaerre end at komme ind i en butik, hvor der er helt stille. Og så den aestetiske sans, vi skaber et univers, som er aestetisk laekkert for øjet, og det synes vores kunder heldigvis også.”

Det skal du investere i:

Du kan finde et udvalg af Anne Dorthe Larsens nye brand All i Nué-butikkerne. Vi elsker isaer de nye pyjamasbuk­ser til 1.400 kr.

 ?? RHANDERS HANDSKER blondehand­sker, 400 kr. ?? Det skal du investere i: Blondehand­sker. Så fine til sommer.
RHANDERS HANDSKER blondehand­sker, 400 kr. Det skal du investere i: Blondehand­sker. Så fine til sommer.
 ?? ?? Rhanders.com @rhanders_1811
Rhanders Handsker Frederiksb­erggade 36 1459 København K
Rhanders.com @rhanders_1811 Rhanders Handsker Frederiksb­erggade 36 1459 København K
 ?? @another_nue ?? NUÉ Gl. Kongevej 111 1850 Frederiksb­erg C
@another_nue NUÉ Gl. Kongevej 111 1850 Frederiksb­erg C
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark