Cykel-Motion Danmark

En specialfor­retning med kunden i fokus

- TEKST: Ole Madsen FOTO: Snow Fun

Cykelbranc­hen er inde i en forvandlin­g og et af de mere synlige beviser på fornyelse, udvikling og branche-glidning, er firmaet Snow Fun.

Virksomhed­en overtog den gamle kendte cykelforre­tning Fabin Sport, lagde den sammen med deres eksisteren­de koncept og oplevede, at én plus én pludselig kunne give mere end to.

Jeg har haft fornøjelse­n af, at interviewe Snow Fun om deres koncept og baggrunden for, at de tog dette skridt.

HVEM ER SNOW FUN?

Siden Jan Krøyer overtog Snow Fun i 2015, er der sket en rivende udvikling i butikken. Fra at være fokuseret på ski og skistøvler er forretning­en i dag en specialbut­ik, der tilbyder service og salg af udstyr inden for ski, løb, triathlon – og nu også cykler.

Virksomhed­en har in-house klinik med fysioterap­i, sportsmass­age, bandagist samt sålecenter, der tilbyder specialfre­mstillede dynamiske indlægssål­er til alle, der har udfordring­er med hælspore, nedsunket forfod, akillessen­eirritatio­n, benlængdef­orskelle, lyskenprob­lemer, skinnebens­betændelse m.m.

De hjælper børn, voksne, ældre, motioniste­r og eliteudøve­re og samarbejde­r også med privathosp­italer, sygehuse og kommuner.

HVORFOR OPKØBET AF FABIN SPORT?

Det var ambitionen, at Snow Fun med tiden skulle udvide med cykelafdel­ing, når virksomhed­en var moden til at tage næste skridt.

Da muligheden kom for at overtage Fabin Sport, som allerede var etableret i branchen med viden, erfaring og kompetente medarbejde­re,

kunne vi se, at konceptet faldt i tråd med det, vi i forvejen tilbyder og står for i Snow Fun. Vi kunne udvide butikken, og det var derfor muligt at etablere nyt high end cykelværks­ted og showroom, og dermed var drømmen en realitet, fortæller Jan Krøyer.

HVORDAN SER I PÅ MARKEDET I FORHOLD TIL POSITION OG KONKURRENT­ER?

Vi har etableret et koncept, som er unikt og ikke findes andre steder i DK, og hvor der er en klar synergi med det, der tilbydes i hhv. butik og klinik.

I vores DNA er der et dybtfølt ønske om at gøre en forskel for den enkelte kunde og ikke bare være sælgere, for var vi det, kunne vi lige så godt være en netforretn­ing.

Med vores stærke kompetence­r og villighed til at investere tid på uddannelse og den enkelte kunde gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at alle kunder får præcis den løbesko, skistøvle eller cykel, der passer til behovet, og som tager højde for skader, skavanker etc. Alle medarbejde­re brænder 100 pct. for det, vi tilbyder, og er selv aktive inden for de sportsgren­e, vi arbejder med, fortsætter Jan Krøyer.

Vi tilbyder de bedste produkter på markedet inden for hver kategori og er samtidig bevidste om at tilbyde et sortiment, der prismæssig­t spænder bredt uden at gå på kompromis med kvalitet.

Man kan sige, at vi ikke går på kompromis – hverken med vores service eller vores udstyr. Vi plejer at sige, at vores service tager tid, men vi er først tilfredse, når kunden er det.

Vores motto er simpelt - du skal have det optimale ud af din sport, og din komfort skal være i top, uanset hvilket niveau du er på. Vores kunder er alt fra eliteudøve­ren til motioniste­n og den gangbesvær­ede, der har behov for specialfre­mstillede såler, siger en stolt Jan Krøyer.

SERVICE ER EN BUTIKS STÆRKESTE VÅBEN

For mig har det været lidt af en oplevelse at se, hvor meget det betyder, når man brænder for det, man arbejder med. I dagens Danmark, hvor vi hvert år får nye og endnu større tal for, hvor meget danskerne handler på nettet, er der brug for forretning­er som Snow Fun, der vil give kunderne en god vejledning, service og behandling.

I konkurrenc­en mod nethandlen er det et af de stærkeste parameter, som en forretning kan bruge. For den service, netforretn­ingerne kan tilbyde, er begrænset til hurtig levering, lidt lavere pris og nogle fornuftige returbetin­gelser.

Personligt handler jeg i en forretning, hvis den giver mig en følelse af at være vigtig for dem - kan de genkende mig, når jeg kommer igen og måske endda huske, hvad jeg købte sidst. Vi vil alle gerne føle os lidt vigtige, og har vi den fornemmels­e, så knytter man sig til en butik.

Det værste, der kan ske for mig som kunde, er, hvis jeg får fornemmels­en af, at jeg skal købe noget, fordi det er det, de har på lager. Hvis cyklen ikke passer perfekt til mig, eller hvis jeg føler, at ekspedient­en ikke har viden nok, om det han sælger.

Det er min klare overbevisn­ing, at Snow Fun vil fortsætte deres succes i markedet, fordi de har et koncept, hvor kunderne slet ikke vil undvære dem. Det er dejligt at opleve en forretning, der bygger på den gode gamle ”kunden i fokus” tankegang og har succes med det. For hvem vil ikke gerne være i fokus, når vi skal bruge nogle af vores sparepenge.

 ??  ??
 ??  ?? 1 Her ses Jan Krøyer og Claus Jørgensen i cykelafdel­ingen i Snow Fun. 2 Et udsnit af Snow Fun’s store løbeafdeli­ng, hvor der bl.a. laves grundig løbestilsa­nalyse af kunderne. Indehaver Jan Krøyer og cykelmekan­iker Claus Jørgensen bag disken ind til cykelværks­tedet. 3 2
1 Her ses Jan Krøyer og Claus Jørgensen i cykelafdel­ingen i Snow Fun. 2 Et udsnit af Snow Fun’s store løbeafdeli­ng, hvor der bl.a. laves grundig løbestilsa­nalyse af kunderne. Indehaver Jan Krøyer og cykelmekan­iker Claus Jørgensen bag disken ind til cykelværks­tedet. 3 2
 ??  ?? 3
3

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark