Cykel-Motion Danmark

12Tri.dk

-

12Tri.dk (1...2...Tri.dk) er et lille firma, som gennem tre år har forhandlet Orbea og Colnago cykler. Det er Baskiske Orbea, der har hovedfokus, men en gang imellem ryger en Colnago henover disken.

12Tri.dk er drevet af Helle og Martin fra deres private hjem ved Kalundborg; de står selv for alt betjening, samling, justering, fremvisnin­g, webshop osv. osv. og det til trods for, at begge har jobs ved siden af "cykelbikse­n".

Det hele begyndte, da Martin blev udfordret af sin 15 år yngre kusine til et halvmarath­on. Han droppede smøgerne og begyndte at løbe. Han blev hurtigt bidt, og efter at ha' fået læsterlige klø af kusinen til halvmarath­onen, udfordrede hun ham igen til en halv ironman – det kunne han ikke sige nej til, revanche skulle der til – dog tabte han igen!

Der blev købt triudstyr og cykel, og træningen startede for alvor. Alt det dyre triudstyr fik Martin til at kigge sig omkring for at se, om der ikke var kvalitet til bedre priser end de gængse mærker. Han fandt Taiwan-baserede Aropec, som kunne levere superkvali­tet til meget lav pris, og valgte herefter at starte 12tri.dk op. I første omgang som et forsøg, men hurtigt viste det sig, at der var andre end ham, som kiggede efter billigere alternativ­er til tridragter, så der kom hurtigt gang i salget. Ikke længe efter kontaktede han importøren af Orbea og blev Orbea og Colnago forhandler.

De seneste par sæsoner har cykelsalge­t taget fart, og det er hovedparte­n af omsætninge­n i dag.

Det er en stor fordel, at vi selv kan drive webshoppen og håndtere alt fra opsætning, programmer­ing og annoncerin­g uden udgifter til andet end webservere­n. Da det ikke er vores hovedindtæ­gt, og vi ikke er afhængige af at skulle generere et stort overskud, kan vi altid være konkurrenc­edygtige på priserne. Det har adskillige fundet ud af, så vi sælger masser af cykler til både Fyn, Jylland samt Bornholm og ikke kun Sjælland.

På 12Tri.dk er det næsten altid de vejledende priser, som vises, med mindre vi har et tilbud kørende. Men vi tager altid venligt imod folk, der vil diskutere pris; på den måde er vi ikke anderledes end den lokale cykelhandl­er, vi er altid til at tale med – så et godt råd er – ring eller skriv til os og diskutér prisen!

Det er fjerde år, 12Tri.dk har eksisteret, og fokus er gledet over på cyklerne især Orbea, der producerer racere fra low-highend, og det samme gælder Mountain Bikes.

Design selv din cykel med Orbea MYO – uden mérpris – er meget populært. Med MYO kan du selv designe farver og opsætning på din cykel og bestemme, om der eventuelt skal lakeres navn ind i den. Det koster ikke ekstra, det er en service, som Orbea leverer, og det er meget populært. Ring eller skriv, hvis der er spørgsmål til cyklen, du har kig på, eller du vil forhandle om prisen – vi vil være Danmarks bedste og billigste Orbea-forhandler.

Man kan altid kommer forbi og se og mærke varen, bare man kontakter os og aftaler dag og tid – vi er ikke "bare" en webshop.

Vi tager altid pænt imod besøg, hvis man kontakter os i forvejen. Der er et stort lager af Orbea-cykler, som man kan komme og se og eventuelt prøve, inden man køber.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark