Cykel-Motion Danmark

Fakta

-

Tour de Taxa Tour de Taxa har i 2019 - 10 års jubilæum Tour de Taxa består af 5 hold, på hver ca. 24-40 ryttere, som cykler til Paris på en uge. I 2019 i uge 30 Team Østjylland Team Hovedstads­området Team Sydsjællan­d og Øerne Team Himmerland Team Syd - Sønderjyll­and & Fyn På Tour de Taxa-holdene lægger vi stor vægt på fællesskab­et. Touren er ikke et cykelløb men en motionstur. - Vi starter sammen, vi cykler sammen, og vi kommer i mål sammen.

Normen for hastighed: Marchhasti­ghed ca. 27-29 km/t og med et gennemsnit på ca. 24-26 km/t. De fleste med et almindelig­t godt helbred kan træne sig op til at klare turen, men man skal som minimum have cyklet 2.500 km. inden afgang. De fleste kilometer helst sammen med holdet på de fælles træningstu­re.

Tour de Taxa støtter med sine holds overskud og de mange sponsorer de fem Julemærkeh­jem i Danmark. I 2018 (som i 2017) var donationen på over 1,2 mio. kr. Tour de Taxa drives af en forening, som alle rytterne er medlemmer af: Den Velgørende Forening Tour de Taxa.

Tour de Taxa har stadig plads på holdene til nye ryttere til 2019-udgaven. Interesser­ede kan læse mere på www.tourdetaxa.com eller sende en uforpligte­nde mail til: tilmeld@tourdetaxa.com.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark