Cykel-Motion Danmark

GO’ STIL I SKOVEN

Det er GO’ STIL, at efterlade skoven, så den er lige så pæn, når man kører ud af den, som når man kører ind. Så husk på at få alt dit skrald med hjem. Vi har lavet 5 tips til dig, der gerne vil køre med GO’ STIL på din MTB. Kontakt din lokale cykelkonsu­le

- Læs mere om GO’ STIL på www.bevaegdigf­orlivet.dk/cykling

1. Skoven tilhører os alle 2. Ofte er du ikke alene i skoven

Der er andre derude. Det er GO’ STIL, at se sig for og signalere klart med ringeklokk­en, når du nærmer dig nogen, der måske ikke er opmærksomm­e på dig. Det gælder både dyr og mennesker.

3. Kør som et tog: Brug sporet

Det er GO’ STIL ikke at ødelægge eller ændre på sporene i skoven. Og hvis du gerne vil være med til at ændre på sporet, så kontakt den lokale klub eller sporbygger­laug og hør, om du kan bidrage.

4. Ingen er sporløst forsvundet i skoven

Der er en masse spor derude, du kan køre på. Men kører du alligevel udenfor de officielle spor, så husk at det er GO’ STIL at sætte dig ind i reglerne for, hvor du så også gerne må køre – samt hvordan og hvornår.

5. Det er GO’ STIL også at komme hjem igen

Det er GO’ STIL at køre på de udfordrend­e spor, men det er også GO’ STIL at komme sikkert hjem igen. Husk cykelhjelm­en og tjek de farlige punkter på ruten før du drøner henover dem.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark