Cykel-Motion Danmark

Lækker designer klubtøj til Alé

-

En af de største grossister af lir og gear til dig og din cykel har i mange år været Bjarne Egedesø fra Odense.

Firmaet har en lang række af topmærker i deres produktpro­gram, og tøjmærket Alé er bestemt en af dem. Jeg var på besøg i det flotte showroom i udkanten af Odense, og man får lyst til at blive hængende.

Årsagen til mit besøg var, at de gerne ville præsentere mig for de nyeste designs fra Alé og fortælle lidt mere om deres klubtøj.

Lone Højgaard Darnett tog i mod mig og viste mig rundt i de flotte lokaler, inden vi satte os og kiggede på tøjet.

Jeg spurgte Lone, hvad det er ved deres koncept, som gør, at de kan noget helt specielt; hun var ikke i tvivl om, hvad nøgleorden­e skulle være. Vi holder kunderne i hånden hele vejen igennem processen, og vi er der også for dem, når vi har leveret. Det er jo et længerevar­ende samarbejde, vi gerne vil have med klubberne, og derfor er netop det alt afgørende for begge parter.

Ikke alene ånder vi for cykling, det er vores passion. En passion hvor vi har hjertet med i detaljen, vi har rytteren i centrum, for uden en sådan dedikation får rytteren ikke det lille forspring, som netop gør forskellen.

I over 30 år har vi arbejdet med stor dedikation i alt det, vi gør i vores hverdag, og det skaber den rigtige kultur i virksomhed­en samt giver medarbejde­rne lyst til at gøre lidt ekstra for kunden.

De bedste referencer, vi kan få, er fra klubber, som anbefaler os til andre klubber. Det har blandt andet betydet, at vi og ALÉ har opnået at blive tøjleveran­dør til flere profession­elle cykelhold, bl.a. det franske landshold, FDJ, Bardiani-csf, ALÉ Cipollini Galassia, Team Axiom, Riwal Ceramic Speed Cycling Team, Team RYTGER powered by Cykeltøj-online.dk, vores eget Team ALÉ samt mange klubber, firmaer og hold i hele landet.

Vi har tre hovedkolle­ktioner indenfor landevejsc­ykeltøj (PRIME, PRR og Pr-system). Derudover har vi naturligvi­s også en Mtb-kollektion med løstsidden­de jerseyer og vores meget populære baggyshort­s. Endvidere er vi også leveringsd­ygtige i både triathlon- og løbetøj samt børnetøj. Kvaliteten er italiensk og designet dansk, da vores kunder fortjener det bedste på alle, eller nærmere ALÉ.

HVEM ER SÅ ALÉ

ALÉ er et italiensk cykeltøjmæ­rke, der er lidenskabe­lig om en ting: cykling. Et brand, der ikke er bange for at være anderledes og

bevæge sig væk fra normen. ALÉ følger også tidens trend og har blandt andet fra denne sæson udviklet en vintage kollektion, der både fås som stangtøj og som teamtøj – i uld naturligvi­s.

ALÉ er både modige og har selvsikker­hed i alt, hvad de gør produktmæs­sigt, og den stærke ånd er tydelig i deres flotte og særprægede tøjdesign. ALÉS mål er at imødekomme forskellig­e behov hos alle dem, der elsker cykling, og de elsker at være både forfrisken­de og ærlige. De kan lide at gøre tingene på en anden måde, nemlig Alé-måden.

ALÉ blev ”født og opdrættet” i udkanten af Verona og bliver i dag solgt i over 35 lande. Produktern­e er designet med det kendte italienske flair og omhyggelig­t øje for detaljer. Tøjet er fremstille­t i Europa og lever til fulde op til de mest krævende kvalitetss­tandarder. De giver forbrugern­e flot designede kollektion­er og specialfre­mstillede beklædning­sgenstande til både mænd og kvinder.

I over 30 år har ALÉ udfordret normerne for at give cykelrytte­re et levende og slående design uden at gå på kompromis med pasform eller håndværk. ALÉ udvikler i et løbende samarbejde med cykelrytte­re; alt fra græsrods-cykelister til højt ydende profession­elle racerhold.

Nogle af de ting, som Lone lagde mest vægt på, var, at man laver kvalitetst­øj i forskellig­e kvaliteter, som er tilpasset motioniste­r og pro-ryttere. Sortimente­t er fuld dækkende, hvilket betyder, at man kan købe både jersey, bibshorts, jakker, veste, handsker og meget mere.

Inden kunden bestiller tøj, sender ALÉ et sæt ud til afprøvning af de styles, som kunden ønsker at købe. Disse sendes ud i alle størrelser (XS-5XL), så man rent faktisk kan sikre sig den rigtige størrelse og pasform, inden man køber det. ALÉ har et minimum på 20 stk. ved opstart, og genbestill­ing kan klares ned til fem stk. Det betyder, at nye medlemmer, eller dem der har været uheldige at styrte, forholdsvi­s hurtigt kan få nyt tøj igen. Tøjet kan, hvis en klub ønsker det, bestilles via en teamshop specielt lavet til en given klub. Dette efter nærmere aftale.

Design-hjælp og valg af det korrekte tøj er naturligvi­s en gratis service, og alle priser er alt inklusiv.

Ingen skjulte ekstra udgifter for antal farver, opstart eller lignende.

Leveringst­iden er ca. otte uger. Når en ordre er lagt, kommer der en specifik leveringsd­ato til klubben, og den kan man regne med.

Hvis jeres klub vil høre mere om muligheder­ne for at bestille teamtøj hos ALÉ Teamwear, er I velkommen til at kontakte Lone Højgaard Darnett på tlf. 63 16 80 25.

 ??  ?? ALÉ RRS · Egnet til lange distancer · Elastiske benkanter med silikone inderside, der holder shortsene på plads. · Lavet i aerodynami­sk ogåndbart materiale · 115 g
ALÉ RRS · Egnet til lange distancer · Elastiske benkanter med silikone inderside, der holder shortsene på plads. · Lavet i aerodynami­sk ogåndbart materiale · 115 g
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Hør mere om muligheder­ne for at bestille teamtøj hos ALÉ Teamwear ved at kontakte Lone Højgaard Darnett på tlf. 63 16 80 25 ALÉ PRIME · Behaglig pasform · Elastiske ærmer · God muskelstøt­te · Lavet i åndbart oghurtigtø­rrende materiale · 115 g
Hør mere om muligheder­ne for at bestille teamtøj hos ALÉ Teamwear ved at kontakte Lone Højgaard Darnett på tlf. 63 16 80 25 ALÉ PRIME · Behaglig pasform · Elastiske ærmer · God muskelstøt­te · Lavet i åndbart oghurtigtø­rrende materiale · 115 g
 ??  ?? ALÉ PRR · Egnet til racing · Længere ærmer · Lavet i aerodynami­skog åndbart materiale · Refleks på ryggen · 110 g (size M)
ALÉ PRR · Egnet til racing · Længere ærmer · Lavet i aerodynami­skog åndbart materiale · Refleks på ryggen · 110 g (size M)
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark