Cykel-Motion Danmark

Cykelsport­messen i Aarhus og Roskilde 2018..

I AARHUS OG ROSKILDE 2018

- TEKST OG FOTO: Ole Madsen

I weekenden 27. og 28. oktober slog Cykelsport­messen dørene op for et ventende publikum, som alle havde glædet sig til, at der endelig var efterårsme­sse i Aarhus igen. Efter at messen havde holdt pause i 2017, hvor den blev afholdt i Fredericia, havde arrangører­ne besluttet at flytte messen til Smilets By.

Lokalitete­n i det gamle togværkste­d i centrum af Aarhus var velvalgt, og man havde valgt at lave fri entré på messen. Man ønskede at give den bedst mulige grobund for, at messen kan vokse sig stor og stærk - hvis der ikke kommer besøgende, så kommer der heller ingen udstillere. Messen i Aarhus blev en publikumss­ucces. Et sted mellem 3-4.000 besøgte messen på de to dage, og der var en hel del at se på.

Alle udstillere havde gjort noget ud af deres stande, og der var mange gode tilbud for den kræsne kunde.

Som cykelinter­esseret kan man godt tænke sig et par haller mere med endnu mere guf for øjnene, men alting har en begyndelse, og arrangører­ne har da også planlagt en udvidelse af messen til næste år. >

Lokalerne var gode og skabte en fin stemning på messen. Det er ærgerligt, at de helt store mærker ikke stillede op på messen, men både det danske cykelmærke Pronghorn, Argon 18, Rose samt Canyon var blandt de udstillere, der havde det store udvalg med. Der var også lokale cykelforre­tninger, som præsentere­de flere af de øvrige mærkevarer på deres stande.

Vi fra Cykel-motion Danmark havde naturligvi­s lejlighed til at tale med nogle af vores læsere, og vi fik besøg af mange gæster både i Aarhus og i Roskilde.

Jeg er sikker på, at Aarhus-messen fik en god start, og at den vil vokse sig stor og stærkere til næste år.

ROSKILDE-MESSEN 10.-11. NOVEMBER

Roskilde-messen har altid været et tilløbssty­kke og langt den største af de to messer, og i år var ingen undtagelse. Da snoren blev klippet, og startskudd­et lød, fyldte de mange ventende gæster hurtigt lokalerne op.

Der var gode tilbud på de forskellig­e stande indenfor områderne cykler, bikefit, cykelbrill­er, tøj og ikke mindst lir og gear.

Traditione­n tro ønskede man at præsentere det nyeste grej og samtidig få solgt ud af det ”gamle”, så flere fik gjort en rigtig god handel på messen.

En af de faktorer, som gør messen til noget særligt, er stemningen blandt udstillern­e. De fleste har været med i mange år og kender derfor hinanden. Der blev netværket på kryds og tværs, og man var ikke bleg for at tage en kunde i hånden og bringe ham over på en stand, som havde netop den vare, han kiggede efter. Det er ret unikt for messen.

På Pronghorn standen sad Elin Starup og cyklede det meste af søndagen. Hendes store mål er at være den første danske kvinde, som

Da snoren blev klippet, og startskudd­et lød, fyldte de mange ventende gæster hurtigt lokalerne op.

deltager i RAAM, og det skal hun til næste år. Adskillige var henne og hilse på hende og snakke lidt, imens hun sad og svedte.

Der blev afholdt diverse foredrag på standende og fremvist alt, hvad der rører sig af lir og gear.

Udbyderne af cykelrejse­r var ligeledes repræsente­ret, så dem der drømmer sig væk til varmere himmelstrø­g kunne også se, hvad der er af muligheder.

Der var meget forskellig­t at se på, og jeg tror, at alle fik deres lyst styret og købte rigeligt ind.

Der var et stort testområde indendørs, som man kunne muntre sig på, hvis man havde lyst. Det var flittigt besøgt - blandt andet af en lille flok unge mennesker, som virkelig havde balancekun­sten i orden.

Alt i alt var det en rigtig god messe, og vi ser frem til næste år.

Der var et stort testområde indendørs, som man kunne muntre sig på, hvis man havde lyst.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Tacx-standen med alle de lækre modeller.Bravo Tours standen viste de mange rejse muligheder.Den nye Bkool Indoor cykel.Danish Bike viste alle de fristende nyheder.
Tacx-standen med alle de lækre modeller.Bravo Tours standen viste de mange rejse muligheder.Den nye Bkool Indoor cykel.Danish Bike viste alle de fristende nyheder.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark