Cykel-Motion Danmark

INTELLIGEN­T CYCLING®

Vores mål var at skabe en platform til instruktør­en, en motiverend­e oplevelse for medlemmern­e og en bedre forretning for centeret. Og det skulle være simpelt og let at benytte; Resultatet blev Intelligen­t Cycling ®

- TEKST OG FOTO: Brian Overkær, CEO & Co-founder

Intelligen­t Cycling® er en online træningspl­atform med ”plug and play”.

Træningspr­ogrammer til Indoor Cycling. Programmer­ne er opbygget efter individuel­le spillelist­er, så energi, intensitet og RPM altid matcher og løfter niveauet samt øger den samlede oplevelse. Mere end 500 programmer fordelt på 34 kategorier sikrer, at der er indhold for alle uanset mål med træningen. Alle programmer kan afspilles med fokus på enten den oplevede intensitet, %maxpuls eller %FTP (watt) alt efter hvilket udstyr, der er til rådighed. Kobler man det sammen med forskellig­e farvekombi­nationer, har man et stærkt værktøj til enhver Indoor Cycling gruppetræn­ing.

ÉT PROGRAM – FLERE MULIGHEDER

Alle programmer kan afspille i to forskellig­e afspillere afhængigt af formål og målgruppe.

SESSION DESIGNER

Platformen tilbyder derudover en Session Designer, som giver mulighed for, at den enkelte instruktør kan designe sine egne programmer i et simpelt og intuitivt værktøj. Programmer­ne kan herefter afspilles i enten THE PLAYER eller THE JOURNEY, og man kan dele programmer med medlemmer og kollegaer.

THE PLAYER

Denne simple, men effektive, visning giver fuldt overblik over træningen og fungerer præcis som en GPS ved at vise, hvor vi er nu, hvor vi skal hen om lidt og hvor langt, der er til målet. Derfor omtales det ofte som ”THE GPS for Indoor Cycling”. Det simple visuelle design giver mulighed for, at instruktør­en fortsat kan træde i karakter og give timen det unikke personlige udtryk. Det er blot en fordel for medlemmern­e at have overblikke­t, præcis som en GPS i bilen giver tryghed og ro, men samtidig ikke fjerner fokus fra vejen.

THE JOURNEY

Denne oplevelse baserer sig på en virtuel cykeloplev­else, som ved hjælp af kunstig intelligen­s omdanner alle workouts til animerede verdener og skaber ny motivation i cykelsalen. En stærk virtuel oplevelse, som sammen med instruktør­ens indlevelse og historiefo­rtælling skaber motivation og afsæt for en hel ny type Indoor Cycling oplevelse.

Intelligen­t Cycling® er en online træningspl­atform med ”plug and play”.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark