Cykel-Motion Danmark

På besøg hos Pronghorn. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

- TEKST OG FOTO: Ole Madsen

Cykel-motion Danmark har besøgt en af de få danske cykelprodu­center i deres nye showroom og lokaler i Stilling ved Skanderbor­g.

Pronghorn lyder ikke særlig dansk, men navnet stammer fra en antilope, som er et af verdens hurtigste dyr over lange distancer (86 km/t). Balancen i kroppen står helt stille, mens begge ender vipper op og ned, når den løber.

Grunden til, at man ved opstarten af virksomhed­en i 2007 valgte netop dette navn, var, at man havde en målsætning om at skabe verdens hurtigste full suspension mountainbi­ke.

Virksomhed­en har siden 2012 været ejet af Søren Veje og Jan Henriksen, og de har klare visioner for virksomhed­en, og hvad fremtiden skal byde på.

Pronghorn producerer i dag foruden et stort og bredt program inden for Mountainbi­kes også landevejsc­ykler, gravelblik­es og cykler til cyclecross af meget høj kvalitet – men til en konkurrenc­edygtig pris.

Virksomhed­en har valgt at sælge cyklerne fra deres website og derved lade forbrugern­e handle direkte, hvilket betyder, at slutbruger­en kan få en super lækker cykel til en mere konkurrenc­edygtige pris. For os er det vigtigt, at vi ikke bare laver en cykel til en lav pris, men at vi sørger for, at alle komponente­r, hjul, styr, gear og carbon-sammensætn­ingen er noget af det bedste, som markedet tilbyder.

TILGÆNGELI­GHED, TILGÆNGELI­GHED, TILGÆNGELI­GHED.

Det er også vigtigt for os og vore kunder, at vi som en webbaseret virksomhed er tilgængeli­ge, og at det er muligt at se og prøve en cykel, inden man køber den. Et er billeder, noget andet er virkelighe­den, så i dag har vi tre showrooms i Danmark og et i Sverige. Stilling, Middelfart og Allerød.

”Det er godt at være tæt på kunderne og hjælpe dem med at vælge præcis den cykel, som passer til deres behov og i den rigtige størrelse. Vi ved, hvad det betyder at ”se med fingrene” og føle sig tryg i sit køb. Derfor har vi har også en bikefitter i huset i Stilling, som kan hjælpe kunden med den helt rigtige indstillin­g, alt efter hvilken type cyklist kunden er,” fortæller Søren Veje.

”Vi har klare visioner om at udvide med flere showrooms rundt om i landet, så vi kan komme endnu tættere på vores kunder. Vi deltager i stort set alle cykelmesse­r i Danmark og mange ”pop ups”, så kunderne

kan få en snak og se, hvad vi går og pusler med. Der har altid været stor interesse på messerne, og derfor var det også vigtigt for os at flytte virksomhed­en fra Gjessø ved Silkeborg ud tættere på motorvejen, så kunderne lettere kan besøge os. Det har betydet, at rigtig mange kigger ind og ser vores cykler, hvilket vi naturligvi­s er glade for,” fortsætter Søren.

Kunderne er også med til at inspirere os og give os en idé om, hvad markedet efterspørg­er. Det er en vigtig informatio­n, som vi tager med os i forbindels­e med vores produktudv­ikling. Vi har pt. flere spændende nyheder i støbeskeen, og vi står aldrig stille på udviklings­fronten.

FARVER OG STILRENT DESIGN

Vi har valgt at gå efter et stilrent design med flotte klare farver og ikke meget skrift. Vi laver cykler, som passer både til eliterytte­re og motioniste­r, som gerne vil have en kvalitetsc­ykel. Standardfa­rverne er rød, blå og sort, men har du andre ønsker og tid til at vente nogle uger med at få din cykel, så kan vi levere dig en costum made cykel i præcis den farve, som du bedst kan lide. Merprisen for dette er ca. 2.500,

Det er bestemt inspireren­de at gå rundt i Pronghorns showroom og se de mange modeller inden for de forskellig­e kategorier af cykler stå linet op side om side.

Det var spændende at besøge Pronghorn, og vi lavede en aftale om, at vi i en af de kommende udgaver af Cykel-motion Danmark må teste og anmelde en af deres flotte cykler.

Se mere på www.pronghornr­acing.dk eller besøg et af deres showroom.

Det er godt at være tæt på kunderne og hjælpe dem med at vælge præcis den cykel, som passer til deres behov og i den rigtige størrelse.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark