Cykel-Motion Danmark

Bikefinder Gps-sporing..

Så kom der endelig et p rodukt, der kan hjælpe med at beskytte os mod tyveri af vore kæreste eje.

- TEKST OG FOTO: Ole Madsen

Selv om jeg har tegnet alverdens forsikring­er i mod næsten alt tænkeligt, som kan ske med mine cykler, så blev jeg alligevel glad, da jeg faldt over det nye Gps-sporingssy­stem fra Bikefinder.

Jeg tog kontakt til dem, og de sendte mig fluks et eksemplar, som jeg kunne teste på min cykel.

Systemet, som er forsikring­sgodkendt i Norge, og som producente­n i øjeblikket også forsøger at få de danske forsikring­sselskaber til at samarbejde om, er faktisk ret smart.

Du kan montere det på få minutter og skjule det i styret på din cykel. Det vejer ikke meget og er bøjeligt, så det følger styrets kurver. Der er en blind prop til montage i modsatte side, så det ser pænt ud. Propperne skrues fast, og Bikefinder ligner blot almindelig­e styrproppe­r og sidder rigtig godt fast.

Du downloader så en APP, og via den tegner du et abonnement. Bingo – så er du oppe at køre. Hvis din cykel bliver stjålet, kan du følge den på din mobil eller tablet, og politiet kan så hjælpe dig med at få cyklen hurtigt tilbage igen.

Jeg ser ligeledes Bikefinder som et værdifuldt værktøj for de cykelhandl­ere, der er voldsomt plaget at indbrud, og hvor de dyreste cykler er målet. Hvis der er en sporing

Hvis din cykel bliver stjålet, kan du følge den på din mobil eller tablet, og politiet kan så hjælpe dig med at få cyklen hurtigt tilbage igen. Du downloader så en APP, og via den tegner du et abonnement. Bingo – så er du oppe at køre.

skjult i en af cyklerne, er det ret let at finde frem til tyven.

Jeg er overbevist om, at systemet bliver en succes, og at de danske forsikring­sselskaber snart kommer til at indgå et samarbejde med Bikefinder, hvilket kan betyde lavere præmie og bedre dækning for kunder, som har en sådan monteret.

Sådan er det i Norge, hvor blandt andre Gjensidig-forsikring har indgået et samarbejde, der giver kunder med en Bikefinder monteret mange fordele.

Jeg glæder mig til at følge udviklinge­n. Prisen er omkring 1.000,- kroner.

 ??  ?? 1 Let og hurtig montering i dit cykelstyr. 2 Bikefinder sporingsen­hed. 3 Spor og følg din cykels placering på din smartphone.
1 Let og hurtig montering i dit cykelstyr. 2 Bikefinder sporingsen­hed. 3 Spor og følg din cykels placering på din smartphone.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark