Cykel-Motion Danmark

Danhostel, oplev hele Danmark fra din cykelsadel..

- TEKST: Ole Madsen FOTO: Danhostel

Selv om vi er et lille land, så har hvert område sine traditione­r og ikke mindst seværdighe­der. De skal bare findes og opleves – og gerne fra en cykelsadel.

Mange af os har måske gået med en lille drøm i maven om at se hele Danmark fra cykelsadle­n og rejse fra sted til sted og få de smukkeste steder at se live. Opleve friheden i at være et med naturen og samhørighe­den med hinanden, og på en cykel kommer du steder hen, som du normalt ville gå glip af, når du er i bil. Dermed være ikke sagt, at du ikke kan planlægge din ferie i bil og så medbringe eller leje en cykel, når du kommer frem.

Danhostel har overnatnin­gssteder over alt i Danmark, og der er faktisk ikke længere imellem dem, end at du kan cykle fra overnatnin­gssted til overnatnin­gssted – også uden at være elitecykel­rytter.

Bagagen behøver kun at være minimal, for på et Danhostel kan du vaske og tørre dit tøj, så du hurtig har rent tøj igen.

Danmark er et fantastisk flot land og har så meget at byde på. Fra Gedser til Skagen, eller med en storbyferi­e som udgangspun­kt.

Det er kun din fantasi, der sætter grænserne, og Danhostels værter står gerne til rådighed med hjælp til at planlægge dine overnatnin­ger.

Se alle de mange forskellig­e cykelruter på danhostel.dk/cykelferie-i-danmark.

 ??  ??
 ??  ?? Mød Danhostel på Cykelsport­messen i Roskilde den 9. og 10. november 2019.
Mød Danhostel på Cykelsport­messen i Roskilde den 9. og 10. november 2019.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark