Cykel-Motion Danmark

MTB Travels - Kvalitetsr­ejser du aldrig glemmer..

MTB Travels

-

Mtb-sporten er under voldsom vækst i det meste af verden og ikke mindst i Danmark. Tidligere var det super-motioniste­rne, der besøgte de danske skove, men i dag har Mtb-sporten udviklet sig til alle mands eje.

Behovet for at opleve verden og se den fra en cykel har i mange år været udbredt blandt landeve jsrytterne, men i de senere år har behovet for Mtb-rejser været i vækst.

En af de førende udbydere af kvalitetsr­ejser er MTB Travels. Virksomhed­en har formået af videreudvi­kle

deres rejsekonce­pt, som startede med ture til Harzen, til nu også at omfatte fire destinatio­ner i tre lande.

Danskerne vil mere, se mere og opleve nogle andre spor end dem i de danske skove. Der er ikke noget som en herretur eller en familietur, hvor temaet kun handler om at cykle, spise, socialt samvær og søvn. Kort sagt aktiv ferie i spændende rammer.

HVEM ER SÅ MTB TRAVELS, OG HVORFOR HAR DE SUCCES?

MTB Travels er et danskejet mountainbi­ke-rejseburea­u, der har arrangeret mountainbi­ke-rejser gennem adskillige år. De seneste år er de vokset støt og sender i dag gæster fra både Danmark og andre europæiske lande af sted til deres tre destinatio­ner i fire forskellig­e lande i Europa.

MTB Travels er ejet af den 27-årige Martin Nørris og har otte ansatte, der alle har det til fælles, at de er enormt passionere­de omkring mountainbi­king. De er alle danskere og glæder sig til at køre med dig på MTB – og til at vise dig alle de fede spor, som deres destinatio­ner byder på.

Vi er registrere­t i Rejsegaran­tifonden.

Martin Nørris: Med opbakning og støtte fra vores kunder har vi formået at vokse fra at være en mindre turarrangø­r i Harzen til at være den ledende Mtb-rejsearran­gør i Europa, hvilket vi er enormt glade for, stolte af og ydmyge omkring. Vi har planer om at fortsætte vores rejse – og vi arbejder røven ud af bukserne for at give dig en endnu bedre rejseoplev­else. Så hop ombord – se vores ture og destinatio­ner.

Vi håber, vi snart ses!

 ??  ??
 ??  ?? Jesper fra Brdr. Dahl der hvert år arrangerer kundearran­gementer til Harzen - Billede er taget på én af de mange toppe i Harzen.
Jesper fra Brdr. Dahl der hvert år arrangerer kundearran­gementer til Harzen - Billede er taget på én af de mange toppe i Harzen.
 ??  ?? Sponz MTB klub ved Løvernesko­nge-træet i Malaga.
Sponz MTB klub ved Løvernesko­nge-træet i Malaga.
 ??  ?? Fire kammerater fra Nordjyllan­d på e-bike tur i Malaga.
Fire kammerater fra Nordjyllan­d på e-bike tur i Malaga.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark