Ekstra Bladet - Tipsbladet

TOTTENHAM

-

Nummer 4 – 29 point – + 14 i målscore 26/12: Norwich (h) 28/12: Watford (u) 3/1: Everton (u)

Efter ni kampe havde topscorerk­ometen Harry Kane kun scoret en enkelt gang, mens Christian Eriksen også har været et stykke fra sidste sæsons fine 10 mål og foreløbig står noteret for to mål og seks assists. Alligevel ligger Tottenham pludselig i top fire, mens normale konkurrent­er som Manchester United, Liverpool og Chelsea slet ikke har kunnet leve op til normale standarder. Så måske lykkes det endelig i denne omgang for Spurs at vende tilbage til den Champions League, som i mange år har været en ambition, men som man kun har spillet med i ved en enkelt lejlighed i sæsonen 2010/11.

”De kører rigtig godt, og jeg kan sagtens se dem slutte i top fire i år. De får aldrig en bedre mulighed med Chelsea i krise,” sagde således Harry Redknapp, den seneste manager der skaffede dem så langt, for en uge siden.

Det sagde han endda lige efter nederlaget hjemme til Newcastle, det første tab siden 0-1 i åbningen på Old Trafford, og i weekenden vendte Tottenham tilbage på sejrsspore­t med en god 2-0 sejr nede i Southampto­n. Så hvis de kan ændre flere af de hidtil mange uafgjorte resultater (otte ud af 17) til sejre, ser det fornuftigt ud med fjerdeplad­sen. Det burde være muligt, for forsvaret står meget bedre end i sidste sæson, hvor det var det syvendedår­ligste i Premier League, mens det nu er et af de bedste, så et mål eller to er ofte nok til tre point.

Juleprogra­mmet er i hvert fald oplagt til at gå fra uafgjorte til sejre med oprykkerne Norwich og Watford som de første modstander­e før en sværere tur til Goodison. Og specielt med Harry Kane tilbage i målform med nu otte mål i de seneste otte kampe. Christian Eriksen har ikke været lige så målfarlig i denne sæson som i sidste, men til gengæld er han allerede oppe på seks assists. Mod Newcastle stred han og resten af Tottenham dog forgæves, for det endte med sæsonens blot andet nederlag.Foto: Tim Ireland/Polfoto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark