Ekstra Bladet - Tipsbladet

5FIDUSER TIL WEEKENDEN

-

ANNONCE

LØRDAG 4/2 KL. 13.00

MALAGA – ESPANYOL

(ASIAN HANDICAP +0.25) 2

ODDS 2.02

Der har ikke været videre fremgang at spore, siden Juande Ramos tog sit gode tøj og skred fra trænerpost­en i Malaga. De er efterhånde­n uden sejr i ni kampe i træk, og har stadig ikke præsteret et clean sheet siden de spillede 0-0 på Camp Nou! Espanyol har omvendt kun to nederlag i 16 kampe, ude mod Valencia og Barcelona, hvorfor man skulle tro, at de har formen til at Espanyol har ikke tabt de seneste ni ind pe i Malaga.

LØRDAG 4/2 KL. 16.00

BERWICK - ANNAN OVER 3 MÅL ODDS 2.00 UNIBET

Det vælter ind med mål i Annan Athletics kampe i den skotske League 2. Begge hold har scoret i deres seneste otte kampe i træk, og dét spil giver odds 1.52, men jeg satser istedet på, at det også bliver en kamp med mange mål og spiller asian over tre kasser til odds 2.00. Alle otte benævnte kampe havde mindst tre Annan har selv lavet mindst to mål i deres seneste seks kampe. Otte af Berwicks seneste ni kampe havde mindst tre mål, seks ikke blive kedeligt i Berwick på lørdag.

SØNDAG 5/2 KL. 14.30

MAN. CITY – SWANSEA

BEGGE HOLD SCORER

ODDS 1.87

Swanseas forsvar har i hele sæsonen været hullet som en si, men Paul Clement er åbenbart også ved at gøre dem farlige i offensiven. Fem mål i deres seneste to kampe, tre af pools defensiv ellers kan være, er tre mål på Manchester City har indkassere­t mål i ni af deres seneste 10 hjemmekamp­e, og de har selv scoret i samtlige hjemmekamp­e i denne sæson. De har allerede mødt hinanden to gange i denne sæson, og City vandt begge opgør med 3-1 og 2-1. Dermed har begge hold været på tavlen i deres seneste syv indbyrdes opgør. Odds 1.87 på udvidelse af dén serie er købt.

SØNDAG 5/2 KL. 15.00

EMPOLI - TORINO (1-0) 1

ODDS 1.64 UNIBET

Jeg synes, det virker en smule tvivlsomt, om Empoli kan oppebære en favoritvær­dighed i en udekamp mod Empoli. De er for det første ikke i synderlig god form, de har én sejr i ni kampe, på hjemmebane over lige så formsvage Genoa, men ingen sejre i de seneste fem.

De er for det andet heller ikke specielt udebanestæ­rke. De har to sejre på fremmed græs i denne sæson, over Palermo og Crotone, to af de tre klubber under stregen. Empoli har til gengæld vundet tre hjemmekamp­e i træk uden at lukke ét eneste mål ind. Desuden har de af eller anden grund et meget godt tag i netop Torino, for de har ikke tabt de seneste seks indbyrdes opgør. Vi skal desuden over 16 år tilbage for at

SØNDAG 5/2 KL. 20.45

CELTA – REAL MADRID

(ASIAN HANDICAP -1) 2

ODDS 1.87

Real Madrid er lige blevet slået ud af Celta i cup’en, og derfor har de også haft spillefri i midtugen for en sjælden gangs skyld, så de kommer HELT friske til Vigo, mens hjemmehold­et spillede pokalkamp så sent som torsdag aften.

Celta sætter selvfølgel­ig alt ind på succes nalen mod en modstander som Alavés, og der er returkamp i næste uge. Real svarede stærkt igen mod Sociedad, og kvajer sig ikke mod Celta for tredje gang i løbet af små tre uger. Sikker udesejr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark