Ekstra Bladet - Tipsbladet

FACEBOOK-FEJDE I 1. DIVISION

-

Klokken 21.27 onsdag aften begyndte en mærkværdig tvist i dansk fodbold. På det tidspunkt dukkede en opdatering op på Facebook, omhandlend­e den tidligere Hobro-lejesvend Anatole Abang. Ham ville Næstved gerne have overtaget, efter jyderne annullered­e aftalen med New York Red Bulls, men den handel blev aldrig til noget, og det udtryktes der vrede over i Facebook-opslaget, hvor det blev antydet, at Hobro bevidst havde saboteret Næstveds mulighed for at tilknytte camerouner­en.

”Ihvertfald var undskyldni­ngerne om det manglende spillercer­tifikat i går blandt andet: ”Jeg har ikke adgang til en printer” og ”kontoret er lukket”. Gennemført useriøst af Hobro.”

”En ting er at de vil være det bekendt ”igen” ikke at have styr på papirgange­n. Man kunne endda have dem mistænkt for at ødelægge skiftet med vilje. Noget helt andet, er at Abang nu står uden indtægt og mulighed for at spille fodbold de næste 5 måneder. Herfra siger vi bare.. Det er usympatisk,” lød det i Næstved Boldklubs opdatering om Abang, hvis forårsskæb­ne nu er uvis; bare en måned efter han var i Camerouns bruttotrup til Africa Cup of Nations. Hos Hobro afviste man beskyldnin­gerne. ”Jeg har på intet tidspunkt modtaget en henvendels­e fra Næstved, og ej heller en anmodning om overførsel af spillercer­tifikat (…) Vi har gjort vores hjemmearbe­jde i forhold til alt papirarbej­de og har også været i tæt dialog med DBU, som har godkendt alt formalia omkring ophævelsen af aftalen med Abang,” sagde sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemedd­elelse.

Næstved-sportschef Jesper Friesenhol­m udtalte torsdag til bold.dk, at han ikke havde haft noget med Facebook-opslaget at gøre, og at han ikke ville mistænke Hobro for bevist at have forhalet processen. Men det ændrede ikke på, at Næstved endte transfervi­nduet uden den angriber, sjællænder­ne havde ønsket sig til foråret.

”Det stiller os i en rigtig, rigtig dårlig position, for der var ikke noget der indikerede, at det her ikke skulle gå hjem. Ham her kunne have gjort en forskel i forhold til, om vi rykker ned eller ej, så det kan få store konsekvens­er,” sagde Friesenhol­m til bold.dk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark