Ekstra Bladet - Tipsbladet

BLUES OG GUNNERS I DRAMA PÅ STAMFORD BRIDGE

- TEKST: THOMAS JOSEPH BANSØ

LØRDAG 13.30 Chelsea-Arsenal, Begge hold scorer ODDS 1.69 HOS NORDICBET

Det kan blive til et endegyldig­t farvel til drømmene om mesterskab­et for Arsenal, hvis de taber til Chelsea i den tidlige kamp lørdag.

Lige nu er der ni points forskel efter Arsenals rædselskam­p mod Watford, som de tabte 1-2, mens Chelsea hentede 1-1 på Anfield Road og dermed øgede forspringe­t til The Gunners.

Chelsea har vundet de sidste otte kampe i træk på hjemmebane, mens der har været over 2.5 mål i ni af Arsenals sidste 11 kampe.

Siden 0-3 nederlaget til Arsenal d. 24. september har Chelsea scoret i 19 ud af 20 kampe, mens Arsenal siden 22. oktober har scoret i 20 kampe i træk.

Det er ofte hektisk og dramatisk, når de to rivaler mødes, og da Chelsea kan sende The Gunners ud i mørket med en sejr, vil de helt sikkert gå efter det. Men Arsenal vil kæmpe til sidste blodsdråbe på den røde trøje.

LØRDAG 15.30 Bayern München-Schalke 04 1, Asian Handicap -1.5, -2.0 ODDS 1.825 HOS BET365

Fansene må undre sig i traditions­klubben Schalke 04, hvor Die Königsblau­en slet ikke kan få spillet til at køre.

I fredags blev det til 0-1 hjemme mod Frankurt, og nu skal man møde en frygtet modstander, som man ikke har besejret de sidste 10 kampe i træk.

Schalke er ikke gode ude, hvor det er blevet til en sejr i otte kampe, og man har kun formået at score sølle fem mål.

Bayern er startet op igen med to smalle sejre på 21- ude over Freiburg og Werder Bremen, men vi ved jo, at de er en magt hjemme. Her er man ubesejrede i alle ni kampe med en målscore på 26-4, og de har scoret mindst to mål i 22 ud af de sidste 27 kampe på Allianz Arena.

LØRDAG 16.00 Watford-Burnley 1 ODDS 2.15 HOS UNIBET

Vi har sagt det før og vil da gerne gentage det: Burnley henter deres point hjemme og er helt grotesk dårlige ude.

Ud af 29 point i denne sæson har de hente de 28 hjemme, og så man jo selv regne ud, hvor skidt det er gået ude med den skrøbelige målscore 4-22.

Det er såmænd ikke fordi, at Watford er en magt hjemme, men de er ubesejrede i tre kampe i træk, og de kommer lige fra en meriterend­e 2-1 sejr over Arsenal ude, hvor alt bare gik op i en højere enhed i første halveg.

Laver de det trick igen, så får de også en sejr, som vi siger mange tak for til odds 2.15.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark