Ekstra Bladet - Tipsbladet

DE FEM STØRSTE KØB OG SALG

-

PIEROS SOTIRIOU

APOEL til FC København

19.000.000

Seneste skud på stammen af FCK-angribere købt fra udlandet uden nogle tidligere forbindels­er til Superligae­n. Topscorer for APOEL i sidste saeson og årets spiller på Cypern. Fik langt om laenge scoret igen i Superligae­n i sidste weekend.

HANY MUKHTAR

Benfica til Brøndby IF

11.100.000

Brøndbys markante sommerindk­øb fra Benfica er et saersyn i Superligae­n - spillere med fremtiden og talentet med sig fra sådanne storklubbe­r havner sjaeldent her. Stort videresalg­spotential­e, hvis han bliver mere stabil. En af mange spillere i Brøndby, hvor Alexander Zornigers forbindels­er i Tyskland – og laengere ud i verden i det vidtforgre­nede Red Bull-netvaerk – er blevet benyttet på transferma­rkedet.

JOSÉ CARLOS ”ZECA” GONÇALVES RODRIGUES

Panathinai­kos til FC København 11.100.000

Et midtbanekø­b, der nok ikke var blevet til noget, hvis Matic og Gregus havde slået til. Portugiser, der er blevet nationalis­eret graeker, og er købt for at spille her og nu med sine 29 år. Lovende start i FC København.

DENIS VAVRO

Zilina til FC København

11.100.000

Godt spil mod FCK i CL-kvalifikat­ionen og Erik Johanssons langtidssk­ade fik igen i slutningen af august de danske mestre på markedet. Ung midtstoppe­r i periferien af Slovakiets A-landshold, der står til megen spilletid, så laenge Erik Johansson er ude.

MICHAEL LÜFTNER

Slavia Prag til FC København 11.100.000

Scorede mod Italien ved U/21-EM, en måned efter FCK havde købt ham af Slavia Prag. Ung tjekke, der ligesom mange andre FCK-køb de seneste år er købt med videresalg for øje. Har haft en svaer begyndelse med skiftende makkere og fejl.

 ?? Foto: Ritzau ??
Foto: Ritzau

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark