Ekstra Bladet - Tipsbladet

MOHAMMAD AL-SAHLAWI

-

Født 10. januar 1987 i Hofuf, Saudi Arabien

Saudi Arabien har det med at producere dygtige angribere.

Landsholds­legenden Majed Abdullah nåede med til VM 1994 i USA efter at have debuteret som 18-årig tilbage i 1977, men ham, man kan huske i Danmark, er Sami AlJaber.

Al-Jaber scorede ved VM-slutrunder­ne i 1994, 1998 og 2006, blev optaget i asiatisk fodbolds Hall of Fame forud for Majed Abdullah, og det var en overraskel­se, det ikke blev til andet end en håndfuld kampe, da Al-Jaber i 2000 spillede for Wolverhamp­ton.

Nu hedder det store navn Mohammad Al-Sahlawi. AlSahlawi har overtaget fra Al-Jabers afløser, Yasser AlQahtani, der ligesom Al-Sahlawi kommer fra den lille klub Al-Qadisiya.

Al-Sahlawi er en teknisk god og modig header, sine 177 cm taget i betragtnin­g, og er en boksangrib­er med fart til at komme bagom modstander­ens firerkaede og teknik til at deltage som spilstatio­n. Han blev delt topscorer i VM-kvalifikat­ionen (16 scoringer) i hele verden efter blandt andet otte mål i to kampe mod Østtimor. Men her i efteråret 2017 har formen for Al-Hilal ikke vaeret god, hvilket har fået Edgardo Bauza til at give Al-Sahlawi en pause i de to testkampe mod Portugal og Bulgarien.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark