Ekstra Bladet - Tipsbladet

ZAZA KLAR TIL SVERIGE

-

Simone Zaza var tydeligt utilfreds, da Valencia-traener Marcelino lørdag pillede ham ud af 3-0-sejren over Leganés efter 78 minutter. Zaza havde inden da scoret seks kampe i traek, og nu fratog Marcelino ham muligheden for at tangere klubrekord­en fra 1944. Han surmulede, da han satte sig på baenken, og kort efter gik han i omklaednin­gsrummet. Marcelino forsøgte at stoppe ham, men Zaza gik alligevel. Fem minutter senere var han tilbage igen. Tv-billederne afslørede, at det ikke var et oprør mod Valencias succestrae­ner. ”Jeg skal på toilettet,” havde italienere­n fortalt Marcelino, da han gik.

For selv om han var utilfreds med udskiftnin­gen, er det småt med drama i Simone Zazas liv lige nu. Tvaertimod har han stor succes. I en alder af 26 har han vaeret i ni klubber, men i Valencia går det bedre end i mange af de forrige saesoner. Han har scoret ni La Liga-mål i denne saeson, og Valencia ligger nummer to – kun Lionel Messi og FC Barcelona gør det bedre.

Succesen har givet Zaza comeback på det italienske landshold til kampene mod Sverige. Siden han småstepped­e sig hele vejen til et braendt straffespa­rk i EM-kvartfinal­en mod Tyskland, har han kun spillet 10 minutter på landsholde­t, og han har ikke vaeret udtaget i hele 2017. Men nu er han tilbage.

”Jeg er meget glad for udtagelsen. AEren er ikke min, men går til hele truppen. Uden mine holdkammer­ater i Valencia, kunne alt dette ikke vaere sket (…) Da jeg fik opringning­en, var jeg i omklaednin­gsrummet, og mine holdkammer­ater var glade på mine vegne. Vi er én trup, en gruppe af venner. Jeg vil nyde denne stund og hjaelpe mit land,” sagde Zaza efter udtagelsen til Valencias hjemmeside.

Ifølge italienske medier er Zaza i spil til startopsti­llingen i en 3-5-2-formation. Her vil han i givet fald kunne danne en brandvarm angrebsduo med Ciro Immobile, der har scoret 14 gange i 12 Serie A-runder.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark