Ekstra Bladet - Tipsbladet

RANDERS’ FARLIGSTE MAND SPILLER I LYNGBY

-

Isæsonens første syv runder var Mayron George Randers-spiller. Han var på banen i samtlige kampe, men formåede ikke at score. Derefter lejede bundholdet ham for resten af sæsonen ud til Lyngby, hvor han straks gik ind i startopsti­llingen. I Lyngby har han ligeledes spillet syv kampe. Men nu har han scoret fem mål.

Og på søndag skal han for anden gang op mod vennerne fra Randers. Dem mødte han også i sin bare anden Lyngby-kamp, hvor han stadig var i gang med at vænne sig til sit nye hold og var med til at spille 0-0, inden han slog til med fem mål i de efterfølge­nde fem kampe. Og nu får Randers-stopper Kasper Enghardt så igen fornøjelse­n af Mayron George, denne gang i målform.

”Det bliver spændende og sjovt. Det var intenst sidst, vi havde ham på besøg herovre. Der bliver en masse dueller. Han går til den, når han har muligheden for det, og det er fedt.”

”Vi kender ham, så vi må se, om vi ikke kan bruge nogle af de fif og de svagheder, han har. Men han er stærk fysisk, og han har fart. Vi må være klogere end ham, og så kan det være, at de aflevering­er, som Rygaard plejer at give ham, ikke kommer,” siger Kasper Enghardt med reference til, at playmakere­n Mikkel Rygaard blev udvist mod FC Nordsjælla­nd før landsholds­pausen.

Enghardt vil ikke uddybe hvilke mangler, costarican­eren har.

”Jeg synes, han er en god spiller, så jeg vil ikke pege på nogen deciderede svagheder, men der er nogle steder, hvor vi godt kan være klogere end ham. Hvis vi har en direkte duel, er han en tand stærkere end mig, så det er noget, vi skal undgå.”

Mayron George kom til Danmark i 2015 og scorede i sin første sæson ni gange for Hobros nedrykkere. Det fik Randers til at købe ham fri, men i 22 Superliga-kampe lavede han kun to mål. Og nu er han så skiftet til Lyngby, hvor han i syv kampe har scoret lige så meget, som Randers-spydspidse­rne Nikola Djurdjic, Marvin Pourié og Marcus Mølvadgaar­d tilsammen har gjort hele sæsonen. Men Enghardt ærgrer sig ikke over spildt angrebspot­entiale.

”Det er da dejligt for ham. Det er lidt ærgerligt, at han ikke nåede at lave fem herovre, inden han røg af sted. Men det er en aftale, der er lavet, og det er fint, at han præsterer i den. Det er ikke noget, vi bruger voldsomt meget tid på. Vi noterer os, når han har lavet et mål, eller når vi ser det i fjernsynet,” siger Kasper Enghardt.

Der er da også nok at tage fat på i Randers uden at bruge tid på lejesvende. Klubben har fået ny træner, og i sidste runde fik Ricardo Moniz sin første sejr – oven i købet med et clean sheet, da lokalrival­erne fra AGF blev sendt hjem med et 1-0-nederlag.

”Vi havde haft nogle gode kampe, hvor det begyndte at flyde, og vi fik skabt chancer, men desværre lukkede vi også et par mål ind. Så jeg synes, vi var på rette vej, og jeg synes også, at vi i hver eneste kamp under Ricardo har flyttet os i den rigtige retning,” siger forsvarere­n om en opadgående kurve før opgøret mod Lyngby, der ikke har tabt, siden Thomas Nørgaard tog over.

”Jeg tror, det bliver meget lig den kamp, vi havde mod dem på hjemmebane. Det bliver intenst, og der bliver en masse dueller. Det bliver sikkert tæt. Vi må se, om vi ikke kan få dem åbnet op. Vi manglede det sidste, da vi mødte dem senest. Vi havde meget godt styr på dem, men manglede at få lavet de sidste aflevering­er eller det mål, der kunne afgøre det,” siger Kasper Enghardt.

Manden, der kunne have lavet det mål, spiller nu i Lyngby. Søndag skal Enghardt og holdkammer­aterne stoppe ham og vise, at Randers kan klare sig uden Mayron George.

 ??  ?? Enghardt og George i kamp i den omvendte kamp i september. Foto: Ernst van Norde/ Ritzau Foto
Enghardt og George i kamp i den omvendte kamp i september. Foto: Ernst van Norde/ Ritzau Foto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark