Ekstra Bladet - Tipsbladet

INGEN BARCA-REVANCHE TIL SZYMANOWSK­I

-

Isidste fredags udgave af Tipsbladet fortalte venstrekan­ten Alexander Szymanowsk­i om, hvordan hans karriere var blomstret op i spanske Leganes efter en trist afslutning på tiden i Brøndby, og da hans hold havde gjort det overrasken­de godt i den nye saeson, håbede han også på revanche mod Barcelona, der sidste saeson vandt hele 5-1 på Butarque.

Men sådan gik det ikke. Topholdet tog nemlig fra Madrid-forstaden med en 3-0 sejr, der dog lyder noget mere sikker, end den var. For alle Barca-mål, to af Luis Suárez og et sent af Paulinho, var efter kaotiske situatione­r foran Leganes’ mål, mens hjemmehold­et faktisk vandt skudstatis­tikken og havde mange fine tendenser i spillet undervejs.

Szymanowsk­i var dog ikke så fremtraede­nde som normalt, omend han havde en god afslutning før pausen, der tvang Ter Stegen ud i en fin redning, og midt i 2. halvleg blev argentiner­en skiftet ud.

”Vi spillede en storkamp, men havde ikke heldet foran mål,” sagde den tidligere Brøndby-mand til radiostati­onen Onda Cero efter nederlaget, der dog ikke kostede noget i tabellen, hvor Leganes blev haengende på den fine niendeplad­s.

Og så kunne Szymanowsk­i også glaede sig over, at det ikke blev en helt elendig weekend for familien, for lillesøste­r Marianela scorede to, da hendes Valencia vandt 3-1 i Sevilla. (pyndten)