Ekstra Bladet - Tipsbladet

Rundens optur:

-

Hjemme i Serie A har velspillen­de Napoli vaeret uovervinde­lige i denne saeson, og godt en tredjedel gennem saesonen er snakken for alvor begyndt om, hvorvidt dette kan vaere året, hvor Juventus ikke vinder mesterskab­et, som de ellers har gjort seks saesoner i traek.

Men lige så gode Napoli har vaeret i den hjemlige liga, lige så vaklende har de vaeret i Champions League, hvor de ellers imponerede sidste år ved at vinde deres gruppe og give Real Madrid en god kamp i to af de fire halvleg i 1/8-finalerne. For i denne omgang startede de gruppespil­let med at tabe i Kharkiv til hjemløse Sjakhtar Donetsk, før de tabte både ude og hjemme til Manchester City, så presset var ganske stort før hjemmekamp­en mod Sjakhtar, der med et point var videre, mens Napoli ville vaere henvist til et forår i Europa League.

Den lunte havde tilskuerne åbenbart lugtet, for der var 50.000 tomme saeder på San Paolo, mens de 10.000 tilskuere, der kom, var praeget af nervøse traekninge­r. For ved halvtid så det ikke for godt ud for hjemmehold­et, faktisk havde Sjakhtar haft den bedste mulighed, men på den anden side af pausen viste Lorenzo Insigne, hvor håbløst det var, at han blev holdt på baenken, da Sverige slog Italien ud af VM-kvalifikat­ionen. Den lille kant krøllede smukt føringen i kassen, og så cruisede Napoli til en 3-0 sejr, der stadig giver dem mulighed for at snuppe andenplads­en bag Manchester City, der set fra Napoli nu skal tage til Ukraine og vinde, mens Sarris udvalgte skal gøre det samme i Rotterdam mod Feyenoord.

”City spiller altid for at vinde. Vi skal fokusere på vores egen kamp og så håbe, at City giver os en hånd,” sagde anfører Marek Hamsik efter den vigtige sejr.

 ?? Foto: Ciro Fusco/Ritzau Foto ??
Foto: Ciro Fusco/Ritzau Foto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark