Ekstra Bladet - Tipsbladet

Siden sidst

-

Som man kan laese andetsteds på dette opslag i Tipsbladet, har Nicolai Jørgensen haft et svaert 2018 uden scoringer i Feyenoord. Med 3½ måned til VM-slutrunden i Rusland er det endnu ikke tid til de helt dybe panderynke­r hos landstraen­er Åge Hareide, hans assistent Jon Dahl Tomasson og deres kolleger i traenertea­met.

Men som beskrevet i sidste fredags udgave af Tipsbladet er der et par skyer på landstraen­erens himmel, og bekymringe­rne blev ikke umiddelbar­t lindret i sidste weekend.

Sevillas Simon Kjaer blev ikke klar til sidste uges Champions League-kamp mod Manchester United, og heller ikke i et dramatisk 2-5 nederlag var den blonde midtstoppe­r klar, hvilket kunne have vaeret tiltraengt mod Antoine Griezmann og vildbassen Diego Costa, der i løbet af en minut formåede at få gult kort for film og score Atléticos føringsmål efter dårligt forsvarssp­il.

Simon Kjaer har traenet med i små tre uger og fik comeback mod Málaga onsdag aften, så nu skal Kjaer, Hareide & co. håbe, det var den sidste omgang muskel-problemer i denne saeson.

Andreas Christense­n fejler ikke noget fysisk, men ugen var hård efter en afgørende fejl mod FC Barcelona i sidste uge og en uheldig hovedrolle i weekenden mod Manchester United, der fik deres to scoringer efter situatione­r, danskeren på en bedre dag havde afvaerget.

I Leipzig fik Yussuf Yurary Poulsen den sidste halve time i et overrasken­de og saerdeles skuffende nederlag til bundproppe­n FC Köln, mens Thomas Delaney fik en sjaelden positiv oplevelse i Bremen med en 1-0 sejr i Nordderby mod Hamburger SV.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark