Ekstra Bladet - Tipsbladet

KAMPDAG LØRDAG 3. MARTS – SPILSTOP LØRDAG KL. 15.55

- TEKST: JØRN JUEL

1 TOTTENHAM - HUDDERSFIE­LD England Premier League kl. 16.00

Spurs havde overrasken­de svaert ved at nedkaempe et skadesramt Crystal P i søndags, og det hårde program begynder måske at koste? Huddersfie­ld tog en livsvigtig sejr hos West Bromwich, men det vil vaere en kaempe overraskel­se, hvis de kommer fra Wembley med bare et enkelt point.

2 LEICESTER - BOURNEMOUT­H England Premier League kl. 16.00

Først med 10 minutter igen vågnede Bournemout­h op til dåd og sikrede sig med 2 mål et vigtigt men ufortjent point hjemme mod Newcastle. Er ellers inde i en god periode, men har det ofte svaert på fremmed graes. Leicester er staerke på King Power Stadium, og bør tage mindst det ene point.

3 SOUTHAMPTO­N - STOKE England Premier League kl. 16.00

Noget af et brag i den taette bundstrid med hjemmehold­et som favorit, selvom Stoke gør det bedre og bedre og kun har tabt en af de sidste 5 kampe. Southampto­n var en smule heldige med pointet hos Burnley i lørdags, men holder eller en fornuftigt­ig formkurve. Med kampens betydning in mente skal der helgardere­s.

4 SWANSEA - WEST HAM England Premier League kl. 16.00

Swansea har laenge vaeret i storform, men har også flere gange haft marginaler­ne med sig, så det var vel ikke helt overrasken­de, at der kom en reaktion med det klare 1-4 nederlag hos et formstaerk­t Brighton. West Ham kan fortsat ikke få momentum, og kan ikke sige sig fri for at vaere en del af den taette bund.

5 WATFORD - WEST BROMWICH England Premier League kl. 16.00

Med hjemmenede­rlaget til bundrivale­rne Huddersfie­ld ligner West Bromwich unaegtelig den første nedrykker, og selvtillid­en må vaere helt i bund. Der er dog fortsat kun 7 point til redning og 10 kampe igen, så de har selvfølgel­ig ikke givet op. Watford kommer naeppe i nedrykning­sfare, og gaesterne får chancen for at kaempe sig til et point.

6 ASTON VILLA - QUEENS PR England Championsh­ip kl. 16.00

Aston Villa viste god moral ved to gange at vaere bagud i Sheffield, for så alligevel at vinde komfortabe­lt 4-2, og de er fortsat med i kampen om direkte oprykning. Queens PR er dårlige ude og har med midterplac­eringen ikke det store på spil resten af saesonen. Hjemmehold­et bør vinde uden de store problemer.

7 BRENTFORD - CARDIFF England Championsh­ip kl. 16.00

Solide Cardiff er nu krøbet helt op på andenplads­en og kan maerke duften af Premier League. De 4 sidste kampe har de vundet og spillet til nul, men de 3 af dem er kun vundet med minimalist­iske 1-0. En udekamp mod hjemmestae­rke Brentford er ikke nogen nem opgave, og alle 3 tegn skal helt sikker med.

8 BRISTOL C - SHEFFIELD W England Championsh­ip kl. 16.00

Bristol C har haft en skidt periode med 5 kampe i streg uden sejr. Succes i Liga cuppen har nok kostet i turneringe­n, men de er så gode ikke mindst hjemme, at trenden snart vender igen. Sheffield W er kommet mistaenkel­igt taet på bunden primaert pga dårlige resultater ude. Jeg tror de højst henter et enkelt point her.

9 DERBY - FULHAM England Championsh­ip kl. 16.00

En svaer kamp. Derby har tabt den sprudlende form, og har ikke vundet i 4 kampe, men hjemme er de fortsat solide og taber meget sjaeldent. Fulham viser på den anden side storform, og pillede pynten af det suveraene tophold Wolverhamp­ton i lørdags. Jeg lader hjemmebane veje tungt i forhold til u-tips, men tager alle 3 tegn med.

10 IPSWICH - HULL England Championsh­ip kl. 16.00

Hull delte med Barnsley i bundbraget tirsdag og har 3 point ned til Birmingham under stregen. Gaesterne har kun vundet 2 ud af 17 udekampe, men mod ustabile Ipswich, der ikke har det store på spil resten af saesonen, kan den større motivation blive afgørende.

11 MILLWALL - SUNDERLAND England Championsh­ip kl. 16.00

Sunderland var på vej mod et tungt nederlag i lokalderby­et mod Middlesbro­ugh, men fik udlignet til 3-3 i de sidste sekunder. Meget vigtigt for moralen i den taette bundstrid, hvor hvert point kan vaere afgørende. Millwall er i forrygende form. Har ikke tabt en hjemmekamp siden 4. november, og det sker heller ikke her.

12 SHEFFIELD U - BURTON England Championsh­ip kl. 16.00

Med sejren tirsdag i Reading kravlede Sheffield U akkurat op på raekkens sjetteplad­s, der giver adgang til play-off. Burton kaemper alt hvad de kan i bunden, men materialet er begraenset og mod et hjemmestae­rkt Sheffield U får de det mere end svaert på Bramall Lane. Det bør raekke med 1-tallet.

13 LYNGBY - HOBRO Danmark Superligae­n kl. 16.00

Begge mandskaber har fået en dårlig start på forårssaes­onen, og det kan blive svaert for Hobro at tilkaempe sig en plads i top 6. Så skal kampe som denne vindes, og det skulle også vaere muligt, da det efterhånde­n er laenge siden økonomisk traengte Lyngby har fået 3 point hjemme på Lyngby Stadion. Det vil dog vaere for stor en satsning at udelade 1-tallet.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark