Ekstra Bladet - Tipsbladet

HUDDERSFIE­LDS VIGTIGE SEJR

-

Bundstride­n i Premier League har, som vanligt, budt på drama, masser af manager-fyringer og flere dårlige historier end gode. Alan Pardew havde et skraekkeli­gt ophold i WBA, hvor Gareth Barry, Jonny Evans, Jake Livermore og Boaz Myhill gjorde deres til at gennemhull­e den dovne, stereotype forestilli­ng om, at egenuddann­ede spillere over en vis alder er bedre ledere og rollemodel­ler end 20-årlige udlaending­e.

I Southampto­n har man i modsaetnin­g til WBA undgået taxi-tyverier i beruset tilstand i tidlige morgentime­r i Barcelona, det samme har Stoke, men begge klubber har i denne saeson braendt nallerne afsindigt meget efter at have lignet stabile midterhold i sidste saeson.

Swansea, West Ham og Crystal Palace ser ud til at klare frisag efter dybe kriser tidligere på saesonen, og så er der Premier Leagues ’fattigste’ klub Huddersfie­ld.

’Fattigste’ er nødt til at komme i anførselst­egn, når man har brugt over 400 millioner kroner på transfers på en saeson. Men det er, hvad oprykkerne er i Premier League, og derfor var det også en spaendt Jonas Lössl, Tipsbladet talte med i sidste uge forud for Huddersfie­lds kamp mod Watford.

”Det vil helt sikkert vaere tre gode point, men det ville det også have vaeret i den sidste kamp og i kampen forinden. Men det er klart, at der er en rigtig god mulighed mod Watford. Vi slog dem 4-1 sidste gang, så vi føler, at vi har en god chance,” lyder det fra en optimistis­k dansker i Huddersfie­ld.

Og den optimisme står han ikke alene med. Således udtalte manager David Wagner efter kampen i Brighton, at ”det har vaeret en fornøjelig tur, og det har det vaeret siden den første runde. Vi kan faktisk overleve. Og vi vil vaere de lykkeligst­e maend på planeten, hvis vi kan få en ny saeson i Premier League,” sagde Jonas Lössl i Tipsbladet fredag 13. april.

Watford kom nordpå med 12 point i 13 kampe og appetit på et uafgjort resultat, der havde bragt holdet på 38 point og stort set udelukket nedrykning som tema.

Som adskillige gange tidligere i saesonen havde Huddersfie­ld svaert ved at skabe mange store chancer eller at udnytte muligheder­ne. Men i første minut af tillaegsti­den lod Watford sig overliste af en velplacere­t men også blød, høj bold tilbage i feltet, efter et langt Huddersfie­ld-indkast var blevet clearet og ført op til midterlinj­en.

Mathias ”Zanka” Jørgensen var ikke kommet med hjem, og med en kvik aflevering tilbage i feltet mellem benene på Daryl Janmaat spillede danskeren den indskifted­e midtbanesp­iller Tom Ince, søn af Paul Ince, fri til et ukomplicer­et sejrsmål.

Southampto­n og Stoke lever stadig, men med 35 point og et par hold som buffer ned til stregen begynder det at se godt ud for Lössl, Zanka og Billing. (tbt)

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark