Ekstra Bladet - Tipsbladet

FRANK OM DANSKERNE

ANDREAS BJELLAND

-

Midterfors­varer, 29 år.

34 ligakampe/1 mål

Twente i 2015

”Han var det dyreste køb i klubbens historie, og det er der en grund til. Det kan man se nu. Han er virkelig trådt i karakter. Han blev jo korsbåndss­kadet, lige da han kom til klubben, og i sidste saeson skulle han arbejde sig tilbage. Men i år har han vaeret på sit topniveau og vaeret rigtig, rigtig god. Han er rolig på bolden og stadig klog og forudseend­e. Men han har også skullet vaenne sig til et andet spil og til at tage dueller på en anden måde, fordi Championsh­ip er en anderledes liga.”

2017/18: Kom fra: HENRIK DALSGAARD

Højre back, 28 år.

27 ligakampe/1 mål Zulte-Waregem i 2017

”Han har taget Championsh­ip med storm. Han er blandt de allerbedst­e højrebacke­r i ligaen og har givet noget godt til vores spil. Han har vaeret en klar gevinst, og det niveau, han viste for landsholde­t eksempelvi­s mod Polen, har han også vist hos os. Jeg tror endda, vi kommer til at drage endnu mere nytte af hans offensive kompetence­r fremover, som jeg husker tilbage fra AaB-tiden, og som vi også så i Belgien. Med flere mål og assister.”

2017/18: Kom fra: EMILIANO MARCONDES

Angriber, 23 år.

11 ligakampe/0 mål

FC Nordsjaell­and i januar 2018 ”Jeg er sikker på, at han får succes herovre. Han kom ind på det svaereste tidspunkt midt i saesonen, og for alle nye er det bare bedre at komme inden saesonen og have en opstart. Vi har intentione­r om at spille ham mere og mere i foråret, men måske bliver det først for alvor i naeste saeson, at han får vist sit vaerd. Han red på en bølge på et hold, han kender ud og ind, og i en liga, han kender ud og ind. Men på et nyt hold skal man lige falde til. For mig at se kan han spille alle de offensive positioner. Bevaegelig 9’er, på siden eller som 10’er.”

2017/18: Kom fra: MADS BECH

Venstre back, 19 år.

0 ligakampe. Spiller for B-holdet. AC Horsens i 2017

”Han har gjort det godt. Vi ser et stort potentiale i ham og en stor mulighed for, at han kan blive Championsh­ip-spiller. Han startede rigtig godt herovre, så havde han et dyk på et par måneder, og nu er han opadgående igen. Han har vaeret med på baenken og traener regelmaess­igt med førstehold­et, og planen er, at han skal gøre det mere og mere.”

2017/18: Kom fra: JUSTIN SHAIBU

Angriber, 20 år.

2 ligakampe/0 mål

- udlejet til Walsall i League 1 siden januar. 13 ligakampe/0 mål.

HB Køge i 2016

”Det er rigtig godt for ham, at han er blevet udlejet. Han traengte til at spille mere efter et år på B-holdet og en periode på førstehold­et, hvor han ikke fik nok minutter. Med sine spidskompe­tencer med en voldsom fysik og fart passer han godt til Championsh­ip og League 1. Han skal arbejde lidt med sine placeringe­r, sin timing og sit første touch.”

2017/18: Kom fra: LUKAS TALBRO

Højre back, 18 år.

0 ligakampe. Spiller for B-holdet. OB i 2016

”Det var godt for ham at komme til udlandet. Ikke alle unge skal tage ud, men han er vokset og har et godt potentiale. Han har en høj kapacitet i forhold til at komme op og ned på siden. Han kommer blaesende hele tiden. Måske skal han udlejes på et tidspunkt, og ad den vej komme op igennem systemet.”

2017/18: Kom fra: I denne saeson har Brentford desuden den 20-årige midtbanesp­iller Nikolaj Kirk i klubben på en lejeaftale fra FC Midtjyllan­d.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark