Ekstra Bladet - Tipsbladet

TOPHOLD LEVERER MÅLRIG FA CUP-SEMIFINALE

-

FREDAG KL. 21.00

Dijon - Lyon, Begge hold scorer 1,75 @ BWIN

Formstaerk­e Lyon skal en tur til Stade Gaston-Gérard, hvor Dijon blot har tabt én af de sidste 11 kampe. Det skyldes ikke mindst en traefsikke­r offensiv, som har scoret mål i samtlige hjemmekamp­e med undtagelse af 0-1-nederlaget til Saint-Etienne i september.

Omvendt er det også kun blevet til to clean sheets på eget graes, hvilket lyder tillokkend­e for Lyon, der kun er gået målløse fra banen i en af de sidste 20 ligakampe.

Begge hold har scoret i 75 procent af Dijons hjemmekamp­e og 59 procent af Lyons udekampe. Både Dijon og Lyon har scoret i samtlige af de to holds fem tidligere indbyrdes opgør, som til sammen har indeholdt 25 scoringer. Odds 1,75 på mål i begge ender ligner derfor et paent odds at indlede weekenden med.

LØRDAG KL. 16.00

FC København - AC Horsens, Viktor Fischer scorer 2,50 @ BET365

Viktor Fischer begynder for alvor at vise det potentiale, som alle vidste, at han besad, da FC København hentede offensivsp­illeren hjem til Superligae­n. Målet imod AaB var 23-årige Fischers sjette i 2018, og det blev udført med en så legende lethed, som kun en spiller fuld af selvtillid kan gøre det.

AC Horsens har ry for at vaere en hård modstander at møde, men De Gule har altså ikke vundet en eneste af de sidste ni kampe, hvor holdet i øvrigt har indkassere­t mål i samtlige. FC København har omvendt scoret 14 mål i de sidste seks kampe, og med flere skader i offensiven er Viktor Fischer trådt i karakter som skarprette­r med to mål i de sidste tre kampe.

I 2015/16-saesonen scorede Fischer 8 ligamål i 28 kampe for Ajax, så med fem Superliga-scoringer for FC København er den blonde offensivsp­iller godt på vej mod at levere sin mest målrige saeson i karrieren. Vi saetter pengene på, Fischer tager et nyt skridt med en scoring lørdag til odds 2,50.

LØRDAG KL. 18.15

Manchester United - Tottenham, Over 2,5 mål 2,00 @ BET365

Lørdagens FA Cup-semifinale på Wembley Stadium kan let blive en målrig affaere, hvis vi ser på historiebø­gerne: 8 af 12 FA Cup-semifinale­r siden 2011/12 er gået over linjen på 2,5 mål, og den tendens bliver kun mere udbredt, når det er to Premier League-klubber der mødes. Millwall er således det eneste hold i perioden, som ikke selv har scoret i en FA Cupsemifin­ale, da holdet i 2013 tabte til Wigan.

Aktuelt er seks af Tottenhams syv seneste kampe i alle turneringe­r gået over 2,5 mål, mens der er faldet mindst tre mål i fem af de seneste seks United-kampe mod hold fra top 6.

Ganske vist er bare tre af de sidste syv indbyrdes kampe mellem holdene gået over 2,5 mål. Men knald-eller-fald-scenariet i denne semifinale er anderledes end i en ligakamp, så odds 2,00 på nok en målrig semifinale ligner et fornuftigt spil i det forventede brag mellem United og Spurs.

LØRDAG KL. 21.30

Sevilla - FC Barcelona, 2 & Over 2,5 mål 2,10 @ BET365

FC Barcelona står i Copa del Rey-finalen for ottende gang i løbet af de sidste 10 år, når Sevilla lørdag aften er modstander på Wanda Metropolit­ano i Madrid. Her kommer andalusier­ne på en hård opgave, da FC Barcelona har vundet samtlige finaler i nyere tid mod alle andre modstander­e end Real Madrid.

Sevilla er i dårlig forfatning med syv sejrløse kampe på stribe, mens FC Barcelona håndterede choknederl­aget i Champions League til Roma ved at slå Valencia med 2-1. Tirsdag spillede catalonier­ne så 2-2 mod Celta Vigo i en kamp, hvor blandt andre Messi sad på baenken. Det gør han naeppe lørdag mod Sevilla, som argentiner­en har scoret 30 mål mod i 32 kampe.

Simon Kjaers hold er ingen angstmodst­ander for FC Barcelona, som har vundet 14 af 22 indbyrdes opgør i alle turneringe­r siden 2010/11 mod Sevilla, der blot har vundet to indbyrdes opgør i perioden. Og med bare én sejr i 10 forsøg har Sevilla i det hele taget haft det svaert imod holdene fra top 6 i denne saeson.

FC Barcelona har vundet fire af fem finaler mod andre hold end Real Madrid med mere end 2,5 mål, og aktuelt er syv af holdets otte seneste kampe gået over linjen, mens det samme er sket i 6 af Sevillas 8 nyligste kampe. Vi kombinerer derfor Barcas favoritsej­r med, der scores mindst tre mål i kampen, til odds 2,10 hos bet365.

SØNDAG KL. 20.00

FC Nordsjaell­and - Brøndby, Begge hold scorer 1,61 @ BET365

Disse linjer skrives, før Brøndbys topkamp mod FC Midtjyllan­d torsdag aften, som dog ikke bør aendre det vilde ved forudsaetn­ingerne for spilforsla­get.

Både FC Nordsjaell­and og Brøndby er nemlig i udgangspun­ktet målsøgende hold, som har deres klare styrke i offensiven. Således har hjemmehold­et endnu ikke forladt Right to Dream Park i denne saeson uden at score, mens holdet omvendt blot har holdt målet rent i tre hjemmekamp­e, som alle blev spillet sidste år.

Før kampen mod FC Midtjyllan­d er status for Brøndby, at holdet har scoret mål i 20 ligakampe på stribe, mens de gul/ blå blot har holdt målet rent i fem af disse. Ser vi på de indbyrdes opgør, har begge hold scoret i seks af de syv seneste, så vi slår til med en anbefaling på, det sker for syvende gang til odds 1,61.

MANDAG KL. 21.00 Everton - Newcastle, X 3,40 @ NORDICBET

Everton spillede uafgjort for anden runde i traek, da de blåklaedte fik 1-1 ude mod Swansea. ”Everton-eksperimen­tet” er derfor snublende taet på at have givet et afkast på 50 procent for 2017/18-saesonen, hvilket selvfølgel­ig er yderst tilfredsst­illende.

Newcastle møder formstaerk­e op på Goodison Park med fire ligasejre i bagagen. Everton kan omvendt fremhaeve, at 0-1-nederlaget til Burnley stadig er holdets eneste på hjemmebane til et hold uden for top 6.

Vi saetter 10 kroner på nok et X til odds 3,40 i det, der er den fjerdesids­te kamp i saesonen, før ”Everton-eksperimen­tet” går på sommerferi­e. Og uanset udfaldet af de sidste kampe ligger det altså allerede nu fast, at 2018/19-saesonen starter med et stort overskud fra denne saeson. Regnskab for ”Everton-eksperimen­tet”: Indskud i denne runde: 10 kr. Samlet indskud: 8.780 kr.

Samlet gevinst: 13.053 kr.

Profit: 4.273 kr. Tilbagebet­aling: 149 %

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark