Ekstra Bladet - Tipsbladet

X-FAKTOREN

-

For Real Madrid vil det vaere helt oplagt at holde øje med Mohamed Salah – omend det også kan blive problemati­sk, da han spiller overfor den meget offensive Marcelo – men samtidig er det slet ikke nok.

Egypteren blev godt nok også Champions League-topscorer for Liverpool med 10 scoringer, men han delte den interne titel med Roberto Firmino, mens Sadio

Mané scorede ni. Så selv om Salah med rette er saesonens store profil med 44 mål i 51 kampe, så bliver han suppleret perfekt af de to angrebskol­leger.

Brasilians­ke Firmino har i alt scoret 27 mål i 53 kampe, men han er først og fremmest en arbejdshes­t, der presser modstander­en voldsomt og hele tiden laver plads til Salahs ryk og løb ind i feltet.

Senegalesi­ske Sadio Mané var angrebsstj­ernen før Salah, men måtte finde sig i at skifte side. Han har nu fundet sig selv på venstrekan­ten, hvor han med sin hurtighed og gode afslutning­er nåede op på 19 mål i 43 kampe. Så selv om Salah er den store profil, har Liverpools offensiv bestemt også andre strenge at spille på.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark