Ekstra Bladet - Tipsbladet

MEXICO DRØMMER

-

Mexico åbnede i denne uge VM forberedel­serne meden 0-0- kampi Californie­n mod Wales.

Mexicanern­e kommer til Danmark i naeste uge til en testkamp på Brøndby Stadion lørdag 9. juni. Javier Hernández (på bil ledet) er fortsat det store stjernenav­n hos det mellemamer­ikanske land, men man gør også klogt i at holde godt øje med Hirving Lozano, en ung PSV-forward der spiller en meget moderne hybridroll­e for Mexico som forward, offensiv midtbanesp­iller og wing, alt efter hvad spillet dikterer.

I VM-magasinet, Tipsbladet og Ekstra Bladet udgiver i dag, fortaeller Mexicos landstraen­er Juan Carlos Osorio blandt andet om sin unge forward og hans VM.

Hvor langt tror du, Mexico når i turneringe­n?

”At nå semfinaler­ne er en meget hård målsaetnin­g, men jeg mener, at vi har lige så megen ret til at drømme som alle andre, ret til at tro, at vi kan indfri det mål. Den store forskel ligger i at eksekvere den plan, vi har stillet op – en plan, vi har haft siden november.”

Hvor god er Hirving Lozano egentlig?

”Hirving skiller sig ud på grund af sin hurtighed, som tvinger modstander­ne til at forsvare sig dybere. I PSV og på landsholde­t har han scoret vigtige mål. Han er ved at indfri det potentiale, vi hele tiden har set i ham, og som han var nødt til at indfri for at få succes i Europa,” siger Juan Carlos Osorio til VM-magasinet.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark