Ekstra Bladet - Tipsbladet

ARGENTINA SAGDE FARVEL TIL HJEMLANDET

-

Med et hattrick af anfører Lionel Messi og en enkelt scoring af indskifted­e Sergio Agüero vandt Argentina natten til onsdag den eneste test i hjemlandet forud for VM. På La Bombonera i Buenos Aires slog argentiner­ne Haiti med 4-0. Det er dog ikke et resultat, man skal laegge alt for meget i. Haiti er nummer 108 på verdensran­glisten, 41 pladser dårligere end den ringest placerede VM-deltager, Saudi-Arabien. Og mens argentiner­ne afsluttede 16 gange, havde Haiti ikke et eneste skud, hverken inden eller uden for rammen.

Men for Argentina handlede det også om at give en sejr til det argentinsk­e publikum, der bestemt ikke blev forkaelet under kvalifikat­ionen, hvor viceverden­smestrene hutlede sig igennem og først kvalificer­ede sig takket vaere endnu et Messi-hattrick i Ecuador i sidste runde.

”Mere end resultatet var det en mulighed for at sige farvel til vores fans. Vi havde en komplicere­t periode i kvalifikat­ionen, men vi traener godt,” sagde Messi efter kampen ifølge BBC.

”Vi rejser ikke som favoritter, men vi vil give alt, hvad vi har.”

Kunne kampen ikke bruges som sportslig markør, kunne den til gengaeld fortaelle noget om rangordene­n i den argentinsk­e offensiv og de aendringer, der kan vaere på vej.

Lionel Messi spillede hele kampen, og hans position er ikke til diskussion. Men Gonzalo Higuaín startede, trods sit ry for aldrig at slå til, når det virkelig gaelder, og han overbevist­e ikke. Hans afløser Agüero scorede til gengaeld. Også Boca Juniors-fløjen Cristian Pavón leverede et godt indtryk, da han kom på banen i stedet for Ángel Di María. Til gengaeld sad Paulo Dybala på baenken hele kampen. Og Interstjer­nen Mauro Icardi er blevet siet helt fra.

Så det meste kan ende med at haenge på Lionel Messi – igen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark