Ekstra Bladet - Tipsbladet

TAKTIK OG TRUP

-

Åge Hareide har på det seneste talt meget om loyalitet. De spillere, der har vaeret med hele vejen frem mod VM, havde også en fordel, da truppen skulle udtages. Og ligesom spillerne skal vaere loyale, er nordmanden det også. I hvert fald er startopsti­llingen uden de store spørgsmåls­tegn, for Åge Hareides hold kommer til at ligne det, der spillede sig til VM i efteråret 2017. For eksempel var Kasper Schmeichel, Simon Kjaer, midtbanetr­ioen Kvist, Delaney og Eriksen samt Pione Sisto med fra start i alle seks kampe fra 4-0 over Polen og til sejren i Dublin, og det vil de også vaere i Rusland. Det samme vil Jens Stryger Larsen, Henrik Dalsgaard og Andreas Bjelland, hvis sidstnaevn­te bliver klar. Ellers ligner navnebrode­ren Andreas Christense­n hans afløser. Han er ikke venstreben­et som Bjelland, men i denne uge talte Åge Hareide i Helsingør om, at Christense­n har fundet ind i en god relation med Simon Kjaer. også taet på to år senere, men da tabte nordmaende­ne i naestsidst­e runde til Tyrkiet og missede den EM-givende andenplads efter Graekenlan­d. Og da Norge i efteråret 2008 kun fik to point i de første tre kampe i kvalifikat­ionen til VM i Sydafrika, trak Hareide sig fra jobbet.

Nicolai Jørgensen er også sikker på pladsen som frontløber, og eneste spørgsmåls­tegn er pladsen som højre kant. Andreas Cornelius har spillet den for ham atypiske plads med en vis maengde succes, men han har vaeret skadet, og det tyder på, at Yussuf Poulsen spiller fra start. Også Martin Braithwait­e kan spille i højre side.

 ??  ?? (BRENTFORD) YUSSUF POULSEN (RB LEIPZIG) (SEVILLA) WILLIAM KVIST (FC KØBENHAVN) (LEICESTER) (TOTTENHAM) (FEYENOORD) ANDREAS BJELLAND (BRENTFORD) (WERDER BREMEN) (CELTA VIGO) (UDINESE)
(BRENTFORD) YUSSUF POULSEN (RB LEIPZIG) (SEVILLA) WILLIAM KVIST (FC KØBENHAVN) (LEICESTER) (TOTTENHAM) (FEYENOORD) ANDREAS BJELLAND (BRENTFORD) (WERDER BREMEN) (CELTA VIGO) (UDINESE)

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark