Ekstra Bladet - Tipsbladet

OPTIMISTIS­KE DANSKERE

- AF STEFAN BUUR HANSEN, SBH@TIPSBLADET.DK

En indsats på 10 kroner kan blive til en gevinst på mere end 1.000 kroner, hvis man satser på Danmark som verdensmes­ter ved udenlandsk­e bookmakere som bet365 og bwin. Med odds 85,00 på Danmark som vinder af VM har Danske Spil dermed lagt sig lavere end kollegaern­e i udlandet, og det har sine logiske grunde.

- Danske Spil er danskernes spilselska­b, og det kan vi også se, når vi kigger på, hvem Oddset-spillerne spiller på. Her det nemlig Danmark, der er den nation, der spilles mest på. Knap 30 procent af alle spil er sat på Danmark som verdensmes­tre til odds 85,00, siger Mikkel Larsen, der er brand manager for Oddset ved Danske Spil, til Tipsbladet.

- Hvis vi skal tage de rød/hvide-briller og klaphatten af, så er favoritten blandt Oddset-spillerne lige nu de forsvarend­e verdensmes­tre fra Tyskland, som 13 procent af alle spil er sat på og på en 3. plads kommer Brasilien, som 11 procent af alle spil er sat på.

Et par uger før den første kamp under VM bugner paletten allerede med spillemuli­gheder hos Danske Spil, som saetter saerlig fokus på landsholde­t med spil fra alle vinkler.

- Vi er danskejet, og det betyder selvfølgel­ig, at vi har gjort en dyd ud af at udbyde mange vaeddemål relateret direkte til Danmark. Vi har givet vores oddssaette­re maksimal kreativ frihed til at komme med de bedste, skøreste og skaeveste vaeddemål på Danmark og Danmarks kampe. F.eks. Danmark kommer i top 4 og Pione Sisto bliver topscorer til odds 140, eller Nicklas Bendtner laver et hattrick i VM-turneringe­n, siger Mikkel Larsen, som også lover spillerne en helt ny type af spil, når slutrunden for alvor naermer sig:

- Derudover har vi i samarbejde med DBU fået adgang til en raekke helt unikke data på spillerne, som vi vil bringe i spil. Det er f.eks. tophastigh­ed, antal sprints og hvor mange kilometer, der bliver løbet. Det tror og håber vi, vores kunder vil finde sjovt at følge med i og kunne spille på.

Danske Spil omsatte for omkring 400 mio. kr. ved VM i 2014, og den omsaetning regner selskabet med at overgå under sommerens slutrunde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark