Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGEN I DANMARK

-

Det blev en uge med et par interessan­te tilgange til Superligae­n, for det overrasken­de bundhold fra OB slog til med noget, der ligner en forstaerkn­ing til centerfors­varet. Ramon Leeuwin er nemlig kommet til fra Utrecht, og den 30-årige hollaender kan traekke på mere end 200 kampes erfaring fra AEresdivis­ionen, når han skal hjaelpe med at få lukket huller i den fynske defensiv.

Randers fik gang i målscoring­en i den fine saesonstar­t med 3-0 over Hobro, og nu er offensiven blevet yderligere forstaerke­t med den 24-årige østriger Marvin Egho, der er kommet til klubben fra de slovakiske mestre Spartak Trnava og har fået en tre-årig aftale. Torsdag lånte man så midtbanema­nden Mads Aaquist af FCN for resten af saesonen, mens en anden jysk klub, Vendsyssel, har forstaerke­t sig med Mikkel Wohlgemuth fra HB Køge

Men der har også vaeret andre interne skifter i raekken, for Joao Pereira er vendt tilbage til Sønderjysk­E fra OB. Dermed har sønderjyde­rne nu tre venstrebac­ks at traekke på, mens man til gengaeld er en angriber mindre efter at have sendt reserven Marko Mitrovic videre til Radnicki Nis i Serbien.

FC Midtjyllan­ds unge centerfors­varer Kristian Riis var på lån i Vendsyssel sidste år og drager nu til den anden ende af Jylland, hvor han skal spille på lån for Esbjerg, mens midtjydern­e modsat hentede en gammel kending hjem i form af Mikkel Andersen fra Lyngby som ny reservekee­per for Jesper Hansen, efter Bill Hamid tog tilbage over Atlanten til DC United.

Sidst men slet ikke mindst har FC Nordsjaell­and sagt farvel til endnu et talent, for efter tre mål i 11 kampe er den 18-årige angriber Nikolai Baden Frederikse­n blevet solgt til Juventus for godt 11 millioner kroner, et salg der via diverse klausuler kan gøre ”Futte” helt op til 45 millioner kroner vaerd.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark