Ekstra Bladet - Tipsbladet

FCN VINDER SIKKERT OVER ØNSKEMODST­ANDER

-

FREDAG KL. 19.00

Hobro - AGF, 2 (DNB) 1,61 @ UNIBET

Hobro er den ideelle modstander, hvis AGF igen skal få gang i målscoring­en. De Hvide vandt ikke bare tre af fire indbyrdes opgør i sidste saeson – Hobro har også indkassere­t 15 mål i saesonens første seks kampe, hvilket bør få enhver angriber med Superliga-ambitioner til at slikke sig om munden.

David Nielsen har opbygget et solidt defensivt fundament i AGF, mens kollega Allan Kuhn er et godt stykke fra at kunne sige det samme om sit Hobro-hold. Hvis fredagens Superligaå­bner bliver en kamp til ét – eller i det mindste få – mål, står AGF med gode kort på hånden. Og med Tobias Sana tilbage i kampform kan De Hvide også stille med en mand, som har scoret fire gange i lige så mange kampe mod netop Hobro.

Det taler imod spillet, at skadessitu­ationen efterhånde­n lys- ner i Hobro, hvor både Vito Hammershøy-Mistrati, Yaw Amankwah og Danny Olsen har traener med i denne uge. Til gengaeld forlyder det, at Pål Alexander Kirkevold fortsat er ude med den skade, som har begraenset hans spilletid til 50 minutter hidtil i denne saeson.

På bundlinjen står, at kampen ligner et godt matchup for AGF. Jeg spiller dog på 2-tallet som et draw no bet-vaeddemål, hvor indsatsen returneres, hvis AGF leverer saesonens sjette(!) uafgjorte resultat i syv forsøg. Det giver paene odds 1,61 hos Unibet, mens et ”rent” spil på 2-tallet giver 2,25 samme sted.

LØRDAG KL. 13.30

Wolverhamp­ton - Manchester City, 2 & Begge hold scorer 2,95 @ UNIBET

Wolverhamp­ton har bare fået ét point ud af anstrengel­serne efter de første to spillerund­er i Premier League, selv om oprykkerne har leveret et paent indtryk imod både Everton (2-2) og Leicester (0-2). Nu venter så en kamp imod Manchester City, der virker praecis lige så skraemmend­e, som de fleste eksperter havde spået det på forhånd.

City indledte saesonen med at vinde sikkert 2-0 ude over Arsenal, før de skyblå destruered­e Huddersfie­ld på hjemmebane med en 6-1-sejr. Guardiolas drenge er da også klare favoritter til at vinde her, men til odds omkring 1,25 frister spil på 2-tallet trods alt ikke.

Fristende er det til gengaeld at spille på, at City vinder uden at holde målet rent. For selv om City med 17-2-1 har vaeret helt suveraene i udekampene imod hold fra den nederste halvdel af tabellen under Guardiola, så har holdet også lukket mindst ét mål ind i halvdelen af kampene. Laeg dertil, at Wolves selv scorede i 20 af 23 hjemmekamp­e sidste saeson. Odds 2,95 på udesejr i en kamp, hvor begge hold scorer er købt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark