Ekstra Bladet - Tipsbladet

Aalen - 1860 München, 1 2,90 @ BET365

-

1860 München har fået en barsk start på tilvaerels­en efter oprykninge­n til 3. Liga, som reelt stadig er et par niveauer under Løvernes selvopfatt­else. Den sydtyske kaosklub har således kun formået at besejre bundproppe­n Sportfreun­de Lotte (5-1), mens det er blevet til tre nederlag og en enkelt uafgjort i de øvrige kampe, hvis pokalturne­ringen taeller med.

Og selv om det pointmaess­ige udbytte hos VfR Aalen er enslydende, er baggrunden en helt anden. For mens de faerreste forventer meget mere end en gentagelse af de sidste par saesoners placering midt i tabellen fra de sort/hvide, så kan 1860 München naesten kun skuffe. En nylig afstemning viste, at mens tre af fire fans forventede en placering i den bedste halvdel, så regnede kun 1 procent med, at 1860 München måtte tage turen ned i Regionalli­ga efter denne saeson.

Aalen er det etablerede midterhold med fordel af hjemmebane, hvor holdet i sidste saeson vandt 10 af 19 kampe, mens kun fire blev tabt. På den anden side står oprykkerne fra 1860 München med det hårde forventnin­gspres på skuldrene af det langt fra lige så rutinerede hold. Det virker derfor som en chancevurd­ering baseret mere på historik end aktuel styrke, når markedet gør 1860 München til favorit i en kamp, hvor tilskuerta­llet i øvrigt forventes at vaere på mere end det dobbelte af de normale små 4.000 tilskuere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark