Ekstra Bladet - Tipsbladet

UVENTET TAB TIL RUNARSSON OG DIJON

-

Efter en fantastisk saesonåbni­ng med tre sejre i traek kom Dijon ganske overrasken­de ned på jorden igen, da Caen lørdag aften lagde vejen forbi Stade Gaston Gérard, der med 13.382 tilskuere igen var taet på udsolgt. For de mange fremmødte fans fik ikke den sejr, de havde forventet, tvaertimod endte det med en 2-0 nederlag til topholdet, der godt nok dominerede spillet, men havde svaert ved at skabe chancer mod Caen.

Det blev heller ikke nemmere for hjemmehold­et, da gaesterne kom i front midt i 1. halvleg. En tilfaeldig bold røg mellem venner og fjender i feltet, før den landede for fødderne af Caenangrib­eren Enzo Crivelli, der vendte rundt og ramte bolden så skaevt, at den hoppede over den fremstorme­nde Dijon-keeper Runar Alex Runarsson.

DSom kampen skred frem, satsede Dijon mere og mere på at hente det ene point, og med fem minutter igen blev Yoann Gourcuff også skiftet ind, men det lykkedes ikke at udligne. Tvaertimod glemte hjemmehold­et helt at forsvare sig, så i det 94. minut endte en lang Caen-bold ud af farezonen med at blive en frispilnin­g af Claudio Beauvue, der havde 20 meters forspring til den naermeste Dijon-spiller. Runarsson havde dog set faren og var langt ude af sit mål, men Beauvue leverede en mesterlig taemning af den lange og høje bold, og så kunne han nå at drible bolden forbi målmanden og trille kampens sidste mål i nettet.

Dijon holder dog andenplads­en i landskamps­pausen, men nu er der tre point op til PSG.