Ekstra Bladet - Tipsbladet

RUMAENIEN VINDER FORAN TOMME TRIBUNER

-

Weekendens kampudbud giver anledning til at fokusere på langtids- og vinderspil hos bookmakern­e, som frister med tilbud fra både Superligae­n og Premier League. FREDAG KL. 20.45

Rumaenien - Montenegro, 1 1,80 @ NORDICBET

Rumaenien er som revitalise­rede efter traenerski­ftet fra Christoph Daum til Cosmin Contra, som står med 6-1-1 efter sine første otte kampe i spidsen for holdet.

Mindre positivt ser det ud for Montenegro, som har brugt årets fire venskabska­mpe på at spille uafgjort tre kampe samt senest at tabe med 0-2 til Slovenien. Montenegro­s seneste sejr faldt derfor i september sidste år, hvor holdet pudsigt nok slog Rumaenien i det, der var Daums sidste kamp som chef.

Men meget er altså sket siden da, og Rumaenien kan blandt andet se tilbage på sejre over Chile og Sverige i et 2018, som har budt på fire sejre i lige så mange kampe.

Rumaenien skal spille kampen uden tilskuere på grund af ballade i en kamp for to år siden, og det er måske forklaring­en på det forholdsvi­s høje odds på det formstaerk­e hjemmehold. Den manglende opbakning trumfes dog af, at Rumaenien er et staerkere hold end gaesterne, som oven i købet har flere fravaer her med anfører Steven Jovetic som det mest iøjnefalde­nde.

Odds 1,80 på 1-tallet ligner en flot betaling, som naeppe får lov at stå frem mod kampstart fredag aften.

LØRDAG KL. 16.00

Harrogate - Havant & Waterloovi­lle, 1 1,97 @ BET365

Harrogate er i glimrende form med fem sejre i de seneste seks kampe. Holdet topper derfor Vanarama National League, hvilket står i kontrast til lørdagens modstander i form af Havant & Waterloovi­lle.

Fusionsklu­bben fra Hampshire ligger i bunden af raekken med bare seks point efter de første otte kampe, og dermed må Harrogate siges at vaere den af de to oprykkere, der har klaret sig bedst efter den første femtedel af saesonen.

Harrogate står med ti point efter de første fire kampe på eget graes, og holdet vandt da også 15 af 21 hjemmekamp­e i sidste saeson, hvor det bare blev til to nederlag på CNG Stadium. Odds 1,97 på hjemmesejr­en virker en smule overskruet, så vi prøver med en forsigtig mønt på 1-tallet i det, der i øvrigt let kunne blive et målrigt opgør.

LØRDAG KL. 16.00

Barrow - Dagenham & Redbridge, Begge hold scorer 1,95 @ BWIN

Dagenham & Redbridge har fået en skuffende start på saesonen med et udbytte på sølle fem point efter de første ni kampe. Holdet plejer dog at vaere forholdsvi­s sikre garanter for mål – også på udebane, hvor Dag & Red har scoret i 9 af 13 tilfaelde i kalenderår­et 2018.

Barrow sluttede et point fra nedrykning­spladserne i sidste saeson, så set i det lys er denne saeson såmaend startet ganske

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark