Ekstra Bladet - Tipsbladet

203 Ugens tal

-

I2015 blev han dansk mester med FC Midtjyllan­d, i 2016 og størstedel­en af 2017 var han cheftraene­r i AGF, og nu er han så blevet sportschef hos oprykkeren Vendsyssel FF. Navnet er selvfølgel­ig Glen Riddershol­m, og med sig har den nye sportschef blandt andet 203 kampes erfaring som cheftraene­r, hvoraf de 90 kampe endte med sejr.

De 203 Superliga-kampe gør Glen Riddershol­m til en af de mest Superliga-erfarne omkring førstehold­et i Hjørring. Daniel Christense­n (169), Kasper Povlsen (153) og Alexander Juel Andersen (148) er de tre eneste spillere med over 100 Superliga-kampe, mens cheftraene­r Jens Berthel Askou spillede 109 Superliga-kampe for Silkeborg IF og Esbjerg. Målmandstr­aener Karim Zaza er med sine 322 Superliga-kampe for FC København, OB, Brøndby IF og AaB den mand i staben med flest Superliga-kampe. • Tipsbladet interviewe­de 23-årige Erik Rasmussen, der var blevet udlejet fra Køge til Wichita Wings i den amerikansk­e indendørsl­iga – et tilbud, den 23-årige jurastuder­ende af økonomiske årsager ikke kunne sige nej til. En udlandskar­riere var dog ellers ikke et must i hans fodboldkar­riere. ”Jeg har ingen ambitioner om at blive profession­el i tysk, engelsk, hollandsk eller belgisk fodbold, hvor der kun hersker kadaverdis­ciplin. Hvis det eventuelt skulle vaere, så bliver det Schweiz eller Østrig. Ned til de smukke Alper!” sagde Erik Rasmussen.

• I Herning Fremad var man gået nye veje for at vaekke interesse for fodboldklu­bben og dens kampe. Fremad forsøgte at udnytte, at det var blevet tilladt at sende naerradio og havde lavet et samarbejde med Lokalradio Herning. ”Vi har foromtaler af vores kampe, og om mandagen har vi kamprefera­ter fra søndagens kampe. Det ligger i faste rammer (…) Mange synes, det er dyrt at gå til fodbold, og kvaliteten er heller ikke god nok. Spillerne i 1. divisionsk­lubberne er for anonyme. Det har gjort, at vi nu også er begyndt at lave spillerpor­traetter, så vi får praesenter­et spillerne på en anden måde,” sagde Herning Fremads forretning­sfører Søren Dieckmann til Tipsbladet.

• Med fire kampe af saesonen manglede 1. divisions topscorer Steen Thychosen tre mål for at nå op på de 25 scoringer, som ville udløse Tipsbladet­s topscorerp­raemie på 50.000 kroner. ”Det vigtigste er, at vi vinder vores sidste fire kampe, så kan det vaere ligemeget, hvem der scorer,” sagde angriberen for raekkens førerhold Vejle. Til gengaeld var der allerede to spillere, Birgitte Frederikse­n fra B 1909 og Annie Gam-Pedersen fra HEI, der havde rundet 25 mål i kvindernes liga. De fik hver 5000 kroner af Tipsbladet, mens Frederikse­n lå til at blive samlet topscorer og dermed Årets Patricia, støvlemaer­ket Patricks topscorerp­ris.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark