Ekstra Bladet - Tipsbladet

EN TAND MINDRE OG ET FARVEL TIL KOMAELK

-

Da Uffe Bech i sommeren 2015 blev solgt til Hannover 96 for 15 millioner kroner, var han en ung og fremadstor­mende kantspille­r med landskampe og stort potentiale, men det blev aldrig udlevet syd for graensen. Han var aldrig i tvivl om, at han godt kunne vaere med, og han mistede heller aldrig lysten til fodbolden, men skader blev ved med at saette den eksplosive spiller tilbage. Der var knaeproble­mer, og der var den ene muskelskad­e efter den anden, og efter tre år havde han kun spillet 20 kampe på højeste niveau, hvilket selvfølgel­ig var dybt frustreren­de.

Så Uffe Bech brugte sommeren på at gå dybere ned i sin fysik, end han nogen sinde havde gjort før, og det har givet bemaerkels­esvaerdige resultater for Brøndby-spilleren.

”Det første, jeg gjorde, var at gå til en tandlaege, hvor jeg fandt ud af, at jeg havde en betaendt tand, som de mente simpelt hen kunne have skabt problemer i hele min krop. Så den blev hevet ud, og siden da har det virkelig løsnet op omkring min hoftebøjer og min lyske og lår. Jeg spaender ikke op efter traening, som jeg gjorde i de måneder, jeg var på lån i Fürth. Hver gang jeg havde traenet, spaendte jeg bare op, og jeg kunne ikke forstå hvorfor.”

”Jeg fik også taget sådan en blodprøve, hvor de tester for, hvordan forskellig mad indvirker på kroppen. Den tester 269 forskellig­e ting, hvoraf der var 249 ting, der ikke var noget problem for mig overhovede­t. Så var der 17 ting, der var dårlige for min krop, og tre ting der var rigtig dårlige.”

”Da jeg var i Fürth i foråret og fik den ene muskelskad­e efter den anden, havde jeg aendret en ting i min kostplan, for jeg gik fra at spise en bolle med et eller andet om morgenen til at spise noget müsli med maelk, og så viste det sig, at af de 269 ting, jeg blev testet for, der var det allervaers­te for mig komaelk. Så det stoppede jeg selvfølgel­ig med at drikke med det samme, og min krop har haft det meget bedre siden da.”

”Så der har vaeret to ting, som jeg tror, har vaeret udslagsgiv­ende. Det er selvfølgel­ig svaert at sige, hvor stor en indvirknin­g, det har haft, men efter at jeg har taget den test og fået fjernet den tand, har min krop det meget bedre,” siger en fit Uffe Bech.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark